Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka32 wrote:Dziewczyny, ile kosztują wizyty w klinice niepłodności? Małżyk mnie o to zapytał a że nie wiem to pomyślałam, że zapytam tutaj
Będę wdzięczna za odpowiedzi 🥰
Monitoring 180 złAnka32, blador2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viii wrote:A który to u Ciebie tc? Już nie masz plamień?
w ogóle mam dziwne objawy, nie wiem czy inni też tak mają ale okropnie boli mnie okolica kości ogonowej, czasem nie mogę wstać z łóżka , kuśtykam przez cały czas prawie 🤣 i jak siadam to czuje jakbym miała kij w 🍑 i podskakuje z paraliżem na krześle 😂 okropna jest ta ciąża ale warto to wytrzymać
👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
Olalee wrote:Moim zdaniem może jeszcze odbić
A reszta dokładnie jak co miesiąc, susza, pobolewanie brzucha zwłaszcza jak coś ciężkiego niosę. No i ta temperatura, podejrzewam że jutro już będzie na poziomie z pierwszej fazy cyklu.
W maju mam komunie chrześniaka miałam nadzieję że już jakiś brzuszek będzie widać a tu klops 😳😳😳😳👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Anka niektóre kliniki przed pierwszą wizytą chcą pakiet badań od obojga partnerów. W granicach 1000-1500 PLN
u nas pierwsza wizytą 400
Bladorek zauważyłam zmianę nastawienia u Ciebie co mnie bardzo cieszy. Plamienie to pewnie tak jak lekarz mówił jakaś staroci i resztki wychodzą .
Pusshka kiepska sprawa, męczy się ta kuzynka i dodatkowo wróciła prawie do punktu wyjścia.. straszne paskudztwo to SIBO. A my też faszerujemy się tymi tabletkami a to też w sumie nie są substancje bez wad.Pusshka, Anka32, blador2 lubią tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔 -
Pusshka wrote:W Poznaniu Invimed 400 zł, ale załapaliśmy się na zniżkę wakacyjną i płaciliśmy 101 zł 😀
Monitoring 180 złPusshka lubi tę wiadomość
👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:No chciałabym nie mówię że nie. Niestety jak już mówiłam czuje się okresowo 😔 jedyne co to delikatnie sutki zaczęły mnie boleć, ale to tylko przy dotykaniu i trochę piekły, swedzialy piersi, ale to dosłownie 5 minut.
A reszta dokładnie jak co miesiąc, susza, pobolewanie brzucha zwłaszcza jak coś ciężkiego niosę. No i ta temperatura, podejrzewam że jutro już będzie na poziomie z pierwszej fazy cyklu.
W maju mam komunie chrześniaka miałam nadzieję że już jakiś brzuszek będzie widać a tu klops 😳😳😳😳 -
nick nieaktualnyMyślałam, że Nas zapiszę na tą promke Walentynkową ale nie ma Krakowa, muszę pogadać z Małżem czy bardzo by mu się nie chciało jechać do Katowic czy tylko troszkę 😂
Jak powie, że pojedzie to zapisuję 🥹🥰Olalee, goska000, Lola93, Królikkicek, blador2, Małgosiagosia, Muuu., Pusshka, Liyss🧚🏻, Paula9463, Sarka94 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dajcie pomysł na obiad. Dziś zrobiłam kapuśniak, zjadłam chyba z pół kg kapusty tak mnie naszło na kwaśne.
Mąż mówi że wieje nudą w kuchni więc liczę że dacie jakieś fajne pomysły żeby tą nudę wypędzić 🤣🤣🤣
Megipta czy ten kurczak z brokułami co ostatnio dodawałaś z takim czarnym makaronem można zrobić ze zwykłym pełnoziarnistym? Czy ten Twój jakiś smak ma specjalny?👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
06.09.24 Chemioterapia
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka32 wrote:Myślałam, że Nas zapiszę na tą promke Walentynkową ale nie ma Krakowa, muszę pogadać z Małżem czy bardzo by mu się nie chciało jechać do Katowic czy tylko troszkę 😂
Jak powie, że pojedzie to zapisuję 🥹🥰super!
Katowice zapraszają!
Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Dziewczyny dajcie pomysł na obiad. Dziś zrobiłam kapuśniak, zjadłam chyba z pół kg kapusty tak mnie naszło na kwaśne.
Mąż mówi że wieje nudą w kuchni więc liczę że dacie jakieś fajne pomysły żeby tą nudę wypędzić 🤣🤣🤣
Megipta czy ten kurczak z brokułami co ostatnio dodawałaś z takim czarnym makaronem można zrobić ze zwykłym pełnoziarnistym? Czy ten Twój jakiś smak ma specjalny?fajnie, że Twój otwarty na nowe smaki. Mój zje, co się zrobi, ale woli tradycyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2024, 17:09
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Młody ma nadprogramową drzemkę, to wyjątkowo udało mi się nadrobić. W domu dalej syf, obiadu też brak ale są rzeczy ważne i ważniejsze 🤣 na usprawiedliwienie dodam, że znowu coś mnie rozkłada i wszystko boli, więc sobie leżę 🙁 Pewnie młody pójdzie przez tą drzemkę mega późno spać, ostatnio często budzi się koło 23 i szaleje do 2/3 a rano trzeba wstawać do pracy 🙈😅 idzie zwariować.
Dobra, pomarudziłam już sobie... Wybaczcie, komuś musiałam 🙈 tylko głupio mi tutaj, bo wiem, że każda z Was oddałaby wszystko, żeby mieć takiego maluszka. Nawet gdyby nie spał w nocy.
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki. Nie chce nikogo pominąć, więc tak zbiorczo, bo znowu nie robiłam notatek...
Effiii ta lampa jest boska. Chciałam właśnie coś w tym stylu i z roślinami na górze 😍 Liczę, że jeszcze kiedyś znajdę czas na takie kreatywne zajęcia i też sobie zrobimy 😎
Olalee, mój mąż też nie lubi nowych smaków. Najlepiej jakby codziennie był rosół i kotlet z kurczaka, z ziemniakami i burakami 🙈🤣🤣Olalee lubi tę wiadomość
Mama kp
💙 lipiec 2022
💜 sierpień 2024 -
nick nieaktualny
-
Effiii nie skaczę do góry, ale delikatnie się uśmiecham😉 poza tym zdecydowanie inaczej znosi się te objawy gdy wiem, że mam dla kogo bo tak to byłam wściekła, że tak mnie męczy po nic, w poniedziałek płakałam tak mnie mocno targało, dzisiaj męczy jeszcze mocniej ale znoszę z wdzięcznością 😊
aszin, Olalee, Cerva, Pusshka, Liyss🧚🏻, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Anka32 wrote:Dziewczyny, ile kosztują wizyty w klinice niepłodności? Małżyk mnie o to zapytał a że nie wiem to pomyślałam, że zapytam tutaj
Będę wdzięczna za odpowiedzi 🥰
Anka to zależy od Kliniki ja za pierwszą wizytę zapłaciłam 280 zł a siedzieliśmy tam z godzinę... I miałam pobrany wymaz z pochwy;)
Dr zleciła badania które robiliśmy prywatnie koszt około 1000 zł za dwoje;)Anka32 lubi tę wiadomość
-
@Anka, a daleko macie do Katowic? Może koszty drogi pochłoną Ci promocję, a lepiej zacząć u siebie, żeby móc potem wracać.
Anka32 lubi tę wiadomość
🍒 fertistim, cynk
🤰🏼 magnez, omega, d3, b12, jod, cholina, mio-inozytol, kwas foliowy 5-MTHF, B6, wapń, żelazo, witamina C