Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola93 wrote:@Gosia mam nadzieję że się uda wszystko, bo ja też w piątek IUI:)
Ja już po monitoringu, znalazł się szczęściarz 18 mm, chyba mogło być lepiej, ale dr mówi że ok, zastrzyk jutro, ale pierwszy raz będę sobie sama zastrzyk robić 😱
No to będę prosić o kciuki w piątek 🤞🏼
Świetne wieści, Trzymam kciuki już od teraz 🤗Lola93 lubi tę wiadomość
-
Hejka!
Troszkę mnie nie było, wiec się chyba nie odniosę do wszystkich 😞
Blador wspaniała wiadomosc to jest. Bardzo się cieszę! Trzymam tez kciuki za wizytę w sobotę, mam nadzieje że już do reszty Cię uspokoi ❤️
Aster oby się udało szybko pozbyć pasażerów na gapę. Robiłaś badania w jakimś specjalistycznym labie?
Pushko mam nadzieje że ten wczorajszy ból to może jednak ten pożądany znakale byłby chichot losu jakby teraz po zmianie pracy się udało.
Gosiu ja może dobrym przykładem nie jestem, ale nie nastawiaj się negatywnie 🤞🏼
Ania widziałam na szybko Twoje stylowki, dżinsy świetne!
Klaudia cudne dzieciątko, super że wszystko dobrze ❤️
Alysa, ezra przytulam za te rozkminki 🫂
Zapowiada się weekend obfitujący w testy, oby obrodziło! (Dosłownie i w przenośni) kciuki trzymam za wszystkie.
Jakby stymulacja mi zadziałała to bym testowała razem z WamiA tak zostaje mi trzymać kciuki!
Od kilku dni mam jakoś mega dużo kremowego śluzu, zastanawiam sie czy to nie jakaś infekcja, ale poza tym nic więcej mi nie dolega. Zrobiłam sobie dzisiaj owulaka i wyszedł jakiś dziwnie mocny, martwię się ze dupek nie działa i może tam torbiel się robi znowu a tego to mówiąc kolokwialnie „nie zniesę”. Na śniadanie wczoraj i dzisiaj mieliśmy te pizzerinki z serka wiejskiego i jest mi po nich jakoś ultra niedobrze, 3 mięty już wleciały…Anka32, blador2, Pusshka, ezra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Hejka!
Troszkę mnie nie było, wiec się chyba nie odniosę do wszystkich 😞
Blador wspaniała wiadomosc to jest. Bardzo się cieszę! Trzymam tez kciuki za wizytę w sobotę, mam nadzieje że już do reszty Cię uspokoi ❤️
Aster oby się udało szybko pozbyć pasażerów na gapę. Robiłaś badania w jakimś specjalistycznym labie?
Pushko mam nadzieje że ten wczorajszy ból to może jednak ten pożądany znakale byłby chichot losu jakby teraz po zmianie pracy się udało.
Gosiu ja może dobrym przykładem nie jestem, ale nie nastawiaj się negatywnie 🤞🏼
Ania widziałam na szybko Twoje stylowki, dżinsy świetne!
Klaudia cudne dzieciątko, super że wszystko dobrze ❤️
Alysa, ezra przytulam za te rozkminki 🫂
Zapowiada się weekend obfitujący w testy, oby obrodziło! (Dosłownie i w przenośni) kciuki trzymam za wszystkie.
Jakby stymulacja mi zadziałała to bym testowała razem z WamiA tak zostaje mi trzymać kciuki!
Od kilku dni mam jakoś mega dużo kremowego śluzu, zastanawiam sie czy to nie jakaś infekcja, ale poza tym nic więcej mi nie dolega. Zrobiłam sobie dzisiaj owulaka i wyszedł jakiś dziwnie mocny, martwię się ze dupek nie działa i może tam torbiel się robi znowu a tego to mówiąc kolokwialnie „nie zniesę”. Na śniadanie wczoraj i dzisiaj mieliśmy te pizzerinki z serka wiejskiego i jest mi po nich jakoś ultra niedobrze, 3 mięty już wleciały…wiesz, że owulaki wychodzą pozytywne też w ciąży:) to by było dopiero coś
-
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:Kobietko
wiesz, że owulaki wychodzą pozytywne też w ciąży:) to by było dopiero coś
Lola kciuki już są✊️Lola93 lubi tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Olalee wrote:Nie mów hop
Tzn no szkoda testu psuć skoro temperatura nie odbija tylko w dół spada 🤣 to oznacza tylko jedno więc podejrzewam, że nie będę jednak testować.👩🏻 👨🏻🦱 32
👰🤵2019
👶2021
05.2022-07.2023 bezowocne starania
08.2023 usunięcie tarczycy
12.2023 ponowne rozpoczęcie starań o ciążę ...
🛑 06.24 Złośliwy nowotwór piersi.
06.09.24 Chemioterapia
💊 Euthyrox 125, 150,Folian 800,Wit C 1000,Inozytol,Wit D3 2000,Wit B12,Magnez,Q10, Omega3, acard75, l-arginina,
🧬V R2 (c.3980A>G hetero, MTHFR c.665C>T hetero, PAI-1(4_5) homo
Acard 150 od ⏸️
Heparyna od ❤️ -
Negatywnie nie, realistycznie się nastawiam
Ale zobaczymy
Lola, zastrzyk w ogóle nie boliBoli trzymanie tego fałdu skóry
Lola93 lubi tę wiadomość
09.2009r. 💔
01.2015r. 💔
06.2015r. 💜⏸️
02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.
3x IUI ❌
4 IUI - 28.02.2024 r. 💔
11.04.2024 r. 💔
IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎
🩵🩵🩵
IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.
5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
6w0d - 2,3mm i ♥️
7w3d - 8mm
8w6d - 2,2 cm
12w5d - 6,8 cm. I prenatalne, wszystko super 🍀
16w5d - 170g zdrowego Maluszka 🥰
20w5d - 376g Kociaka 🥰
22w1d - Czekamy na Olgę
🩷
25w0d - 744g Myszki 💕
-
Olalee wrote:Kobietko
wiesz, że owulaki wychodzą pozytywne też w ciąży:) to by było dopiero coś
Został mi ostatni owulak, aż chyba nasikam dzisiaj z ciekawości, teraz mam 10 tydzień a jak robiłam te owulaki to byłam w jakimś 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2024, 16:16
👩🏼27 👨🏽26
4x🐈🐈⬛🐈🐈⬛
•Podejrzenie endometriozy
2 cs ❤️
⏸️ 23.12.2023
27.12,2023 - beta hcg 332,86 mIU/ml
30.12.2023 - beta hcg 1076,36 mIU/ml
19.01.2023 - usg, jest kropek 1,20cm i serduszko 😻
26.04.2024 - połówkowe, 484g dziewczynki 👧🏼🩷
27.06.2024 - III badania prenatalne, 1512g 🩷
29.08.2024 - sn na świat przyszła Sara🥰
-
nick nieaktualny
-
Monia• wrote:Przepraszam że tak mało się odzywam ale podczytuje tyle ile jestem w stanie, wymioty mi już chyba przechodzą, jak się tylko dobrze czuje to sprzątam i wychodzę z przyjaciółką która też jest w ciąży😀Ciągle mi się spać chce, jak bym mogła to bym w ogóle z łóżka nie wychodziła przez cały dzień. Dzisiaj mnie brzuch boli przez cały dzień, nie wiem czemu😩 boję się bo serduszkowałam z mężem jakies 3 dni temu i mi jasnoróżowa krew leciała przez chwilę razem z brązową , w piątek mam wizytę to się dowiem może czemu
A który to u Ciebie tc? Już nie masz plamień?34l.
2015 👦
2018 👦
2020 💔
IO, tężyczka
➡️Folik
➡️Solcidiol 500
➡️ADEK
➡️Magnez B6 forte
➡️Sanprobi Super Formuła
➡️Siofor 500
➡️Pregna DHA -
Anka32 wrote:Dziewczyny, ile kosztują wizyty w klinice niepłodności? Małżyk mnie o to zapytał a że nie wiem to pomyślałam, że zapytam tutaj
Będę wdzięczna za odpowiedzi 🥰
Monitoringi 180
A jak jakieś już konkretne akcje typu IUI to osobny cennik po prostu na to
W Bocianie chyba pierwsza 350:)
Śląsk!Anka32 lubi tę wiadomość
-
Anka32 wrote:Dziewczyny, ile kosztują wizyty w klinice niepłodności? Małżyk mnie o to zapytał a że nie wiem to pomyślałam, że zapytam tutaj
Będę wdzięczna za odpowiedzi 🥰
Za pierwsza wizytę zapłaciliśmy ostatnio 270 zł. Ale widziałam ze w Bocianie cena zależy od lokalizacji i np. Katowice 300. Kliniki często mają cenniki na stronach.Anka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrólikkicek wrote:Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się mylić 🤣🤣🤣
Tzn no szkoda testu psuć skoro temperatura nie odbija tylko w dół spada 🤣 to oznacza tylko jedno więc podejrzewam, że nie będę jednak testować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2024, 16:27
-
nick nieaktualnyMonia• wrote:Mi akurat wychodziły owulaki negatywne a byłam i jestem w ciąży 🤣 chyba zależy od marki
Został mi ostatni owulak, aż chyba nasikam dzisiaj z ciekawości, teraz mam 10 tydzień a jak robiłam te owulaki to byłam w jakimś 5 -
Gośka, Lola ✊🏻 ja będę robiła zastrzyki całą ciążę, jeśli Cię to pocieszy 😂
Ja też mam sporo śluzu, aż czuje jak chodzę tak nieprzyjemnie🙄goska000, Lola93 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
nick nieaktualnyNomeolvides wrote:Za pierwsza wizytę zapłaciliśmy ostatnio 270 zł. Ale widziałam ze w Bocianie cena zależy od lokalizacji i np. Katowice 300. Kliniki często mają cenniki na stronach.
O, faktycznie mają cenniki na stronie, że nie wpadłam na to żeby sprawdzić 😂
Dzięki -
nick nieaktualny
-
Olalee wrote:To dobry znak:) Ty Kochana też testujesz w weekend?Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌