Poszły Winiary po rozum do głowy, założyły sobie wątek zbiorowy 🥂
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRahia wrote:@Anka32 super! Zobaczymy co z tego wyjdzie , póki co zbieram baty za wszystko bo jestem pod ręką ale przetrwamy to
W temacie fajek moja paląca Siostra właśnie znalazła pełną paczkę fajek zgubioną na ulicy. To druga którą znalazła w tym tygodniu, pierwsza była w poniedziałek 🤣🤣goska000 lubi tę wiadomość
-
Królikkicek wrote:No ja mu mówiłam że jak nie chce wyniku znać to może wystarczy że kupimy jakies witaminki, zmieni dietę itd. no mówi że możemy spróbować. Ale czuję że on już uważa że to jego wina 😔 ja nigdy nie powiedziałam że to czyjas wina. Wiele osób ma problemy przecież. Ale on uparty jest. Już od miesiąca próbuje mu wciskać cynk, Wit C a i tak bierze może 2 razy na tydzień bo wiecznie " zapomniałem". No i boje się że o te jego energetyki jest coś nie tak. Wiele razy prosiłam żeby nie pił tego gówna.
Na pewno pogadamy jeszcze na spokojnie bo przez Messenger to takie pisanie tylko 🙄
Myślę że on miał na myśli tylko to że nasze relacje się popsują jeśli okaże się że wyniki ma słabe 🙄
Ale napisał teraz że na pewno zrobimy te badania tylko żeby dam mu miesiąc na poprawę. Szkoda że nie wie, że tak szybko się plemniki nie " naprawią" 🙄
Najważniejsza to szczera rozmowa i zapewnienie, że wyniki niczego nie zmienia. Ja powiedziałam mężowi czy zrobisz teraz czy za miesiąc nic się nie zmieni bo trzeba 3 miesięcy. Może powiedz mu o tym?
Wiecie jacy są faceci, mega się tym przejmują, pewnie maja w głowie, że gorszy wynik = mniej męskości? Nie mam pojęcia. Ale my tez kobiety przeżywamy różne rzeczy, na które mężczyźni nie zwracają uwagi.
Dobrze, że się w ogóle zgodził i teraz to wsparcie najważniejsze. Buziaki!Królikkicek lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Hej z rana!
Wczoraj mnie nie było wieczorem - brat z bratową zajechali do nas po wizycie u gina, a potem robiłam pączki na dziś (z budyniem i nadzieniem solony karmel) 😋
@goska000 trzymam kciuki za akcję pączek!!!Myszkaaa20, goska000 lubią tę wiadomość
-
karola_b wrote:Hej z rana!
Wczoraj mnie nie było wieczorem - brat z bratową zajechali do nas po wizycie u gina, a potem robiłam pączki na dziś (z budyniem i nadzieniem solony karmel) 😋
@goska000 trzymam kciuki za akcję pączek!!!
Z budyniem 😋😋😋 podziwiam za robienie pączków, ale ja bym nie mogła, mój tata kiedyś robił to na ciepło mogłam zjeść nielimitowaną ilość 😂
A jak się czujesz? Pracujesz ? 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2024, 08:59
👱🏼♀️30 👨🦱31
👶🏼M.
💕2014
💍2018
💒2020 -
Rozpoczynam odliczanie, nr 1 ze śmietaną 😅
A ja nie wiem czy wiesiołek mi pomógł na ból miesiączkowy, raczej nie. Ale moje okresy są takie, że co drugi jest bardziej bolesny. Żebym coś mogła przetestować to bym musiała odłożyć inne rzeczy i włączyć samego wiesiołka.
Chciałam te zioła ojca sroki ale biorę tabsy ziołowe na prolaktynę więc też bezsensu. Zobaczę czy te tabsy działają, muszę zrobić badania. Wczoraj na czacie luxmed z endo chciałam skierowanie ale po 50 min oczekiwaniach odechciało mi się dalej czekać 🙈Anka32, blador2, Lola93, Olalee, Maj.a, Myszkaaa20, Sarka94 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualnyPaula9463 wrote:Mam wrażenie że barany to ciężki orzech, strasznie są podczas kłótni... zwykle nie mają racji i obraża majestatu aż do śmierci 🤦♀️ mam koleżankę i coś o tym wiem...
klaudia_23p pieniądze dzidzuś❤️
Dzien dobry❤️ ciężko was nadrobić...🤣 jedyny dzień gdzie nie czytałam, bo nie było kiedy i jak siadłam wieczorem to teraz skończyłam 🤣🙈
Przeżyłam wczorajszy dzień, myślę że już nikt mnie nie zaskoczy co do urodzin. Przeżyłam je bezboleśnie i bez płaczu i uzbierałam z prezentów 1300 zł 🤣👌 na wymarzoną szafę 🤪😁🥰
Jedna osoba próbowała znów być na 1 miejscu, moja siostra i jej problemy... wiecznie tylko oni się liczą... cała ciążę mnie tym denerwowała i teraz znowu zaczyna a ja jie mogę się stresować jeszcze nimi bo całkiem nie zajde...🤦♀️
Dobrych pączków!!! Pysznej kawusi! Zdrowych obiadów i niech wszystko idzie w cycki !!! 🤣 Tylko nie u mnie 🤣🤦♀️ -
Karola podziwiam za ten przypływ sił, mnie by zapach zabił😂
Lodówkę otwieram z zatkniętym nosem, a najlepsze jest to że mój mąż się ze mnie śmieje a za 5 min. Mówi ej to naprawdę śmierdzi🤣
Anka kurcze z jednej strony to ma szczęście Twoja siostra, nie mówiac o szczęściu że ma taką siostrę jak Ty!Anka32, Paula9463 lubią tę wiadomość
👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
nick nieaktualnyblador2 wrote:Karola podziwiam za ten przypływ sił, mnie by zapach zabił😂
Lodówkę otwieram z zatkniętym nosem, a najlepsze jest to że mój mąż się ze mnie śmieje a za 5 min. Mówi ej to naprawdę śmierdzi🤣
Anka kurcze z jednej strony to ma szczęście Twoja siostra, nie mówiac o szczęściu że ma taką siostrę jak Ty!
Chcialabym mieć też tyle szczęścia co ona 🤪
Wystarczyłoby mi to w kwestii 🤰😪 -
Myszkaaa20 wrote:Z budyniem 😋😋😋 podziwiam za robienie pączków, ale ja bym nie mogła, mój tata kiedyś robił to na ciepło mogłam zjeść nielimitowaną ilość 😂
A jak się czujesz? Pracujesz ? 😊
Czuję się super, aż za dobrze i tym zaczęłam się martwić, że może coś jest nie tak, a do wizyty mam jeszcze 2 tygodnie. Miałam plan, że skoczę na wizytę na NFZ, żeby podglądnąć Maluszka i wyżebrać skierowanie na badania w I trymestrze, ale ni hu hu mi się to póki co nie zgrywa 😅 Pracuję, pracuję 😉blador2, Myszkaaa20 lubią tę wiadomość
-
Lola93 wrote:Ała ten zastrzyk boli! 😀 lubię medyczne sprawy i tematy ale nie na sobie, małż musiał robić 😄
Za to Neoparin (heparyna) niestety mnie szczypało.. Ale wszystko da się przeżyć!
-
blador2 wrote:Karola podziwiam za ten przypływ sił, mnie by zapach zabił😂
Wierz mi, że przy smażeniu wczoraj tych pączków olej mi tak śmierdział, że myślałam, że nie podołam 😂
Dzisiaj mnie odrzuciło totalnie od kawy. Zrobiłam sobie, jak zawsze do śniadania, ale ten zapach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2024, 09:12
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 22:28
27 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻34 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale koksujemy suplami
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2024, 10:16
goska000 lubi tę wiadomość
-
karola_b wrote:Wierz mi, że przy smażeniu wczoraj tych pączków olej mi tak śmierdział, że myślałam, że nie podołam 😂
Dzisiaj mnie odrzuciło totalnie od kawy. Zrobiłam sobie, jak zawsze do śniadania, ale ten zapach...
Ja kawy piłam 3 a od testu tylko na 💩😂 i ledwo wypijam, 10 lat temu było to samo.
Olalee dzisiaj chyba u Ciebie pracowicie co?👩 36 🧔♂️40
⛪️ 2012
💙2015🩷2024
💔 12/2023
i żyli długo i szczęśliwie...
-
Lola ja też melduje że jestem z tych co Ovi to pikuś ☺️ ale nie ma tego złego co by na dobre wyszło 🍀
Też bym zjadła takiego z nadzieniem pistacjowym .. w dniu dzisiejszym na takiego nie liczę
Anka siostra ma poniekąd fart w życiu, tylko nie potrafi go docenić ..
Liyss ale wypaśny ten paczek 🤤🤤
Co to za ziołowe tabletki na prolaktynę , niepokalanek ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2024, 09:20
Lola93 lubi tę wiadomość
👱♀️32👱♂️34
2021 💔