Potrzebuję rady...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomóżcie...
Mam synka 22 m-ce. Od stycznia staramy się o rodzeństwo dla niego. I na tym się kończy...
Ehhhh cykle 42 dniowe albo gorzej, więc w kwietniu do lekarza. Zapisała mi luteinę od 16 do 25 dc. Okres się wyregulował. Jak w zegarku co 25 dni. Więc we wrześniu kazała odstawić. Ostatni okres 16 września. Od tego czasu nic. Dziś 28 dc. Okresu brak, za to mega ilość śluzu, który wygląda jak płodny.
Boję się tych koszmarnych dni wyczekiwania na @, kiedy to niewiadome było kiedy przyjdzie. Czasami nie miałam okresu 3 m-ce. I jak wtedy zajść w ciąże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 19:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewunia87 wrote:Robiłam w 25 dni i oczywiście po godzinie wpatrywania wydawało mi się że coś widzę więc go wyrzuciłam bo tylko mi się wydawało
A rady potrzebuję takiej np. jak powinno być ze śluzem przed okresem? albo na początku ciąży?
A test tak 11 dpo powinien byc wiarygodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie śluz od owulki jest prawie taki sam wodnisty i rozciągliwy !!
A mówią ze na początku ciaży jest gesty biały
A ja i przed okresem mało kiedy miałam kremowy śluz przeważnie taki rozciagliwy !!!
No i cały czas teraz w ciaży też mam rozciagliwy jakby płodny !!ewunia87 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A u mnie śluz od owulki jest prawie taki sam wodnisty i rozciągliwy !!
A mówią ze na początku ciaży jest gesty biały
A ja i przed okresem mało kiedy miałam kremowy śluz przeważnie taki rozciagliwy !!!
No i cały czas teraz w ciaży też mam rozciagliwy jakby płodny !!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko!!! Jak tu teraz dziewczyny wytrzymać do rana Dałyście mi nadzieję! Od stycznia co miesiąc rozczarowanie, teraz pierwszy raz spóźnia się okres. A ja przy tych krótkich cyklach próbuję się nie nakręcać. Ostatecznie dopiero 3 dzień się spóźnia. Zawsze 5 dni przed @ tak mnie brzuch bolał, że 4 tabletki dziennie brałam, a teraz nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Postanowiłam podzielić się z wami moją radości:)
Mimo 10 testów ciążowych, oczywiście negatywnych, mam dwa serca
Wczoraj byłam u lekarza. Pogodziłam się z tym, że zapisze mi luteinę na wywołanie. Na usg jednak zobaczyliśmy 6 tygodniową ciąże!
Nigdy więcej nie będę wierzyła sikanym testom!
To był nasz 10 cykl starań.Maczek, Biedroneczka83, Anuśka, Sigma, konwalianka lubią tę wiadomość