X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Potrzebuję rady...
Odpowiedz

Potrzebuję rady...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam 11 dpo i na teście o czułości 10 wyszedł cień cienia. A śluz kremowy i z dnia na dzień coraz bardziej rozciągliwy i jest go więcej, choć niekoniecznie to objaw wskazujący na ciążę, bo cykl temu przed okresem też taki miałam, a testy wychodziły negatywne.

Gratuluję :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 21:47

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewunia87 wrote:
    Hej dziewczyny. Postanowiłam podzielić się z wami moją radości:)
    Mimo 10 testów ciążowych, oczywiście negatywnych, mam dwa serca :D
    Wczoraj byłam u lekarza. Pogodziłam się z tym, że zapisze mi luteinę na wywołanie. Na usg jednak zobaczyliśmy 6 tygodniową ciąże!
    Nigdy więcej nie będę wierzyła sikanym testom!
    To był nasz 10 cykl starań.

Niesamowite! Po 10 testach i taki wynik na badaniu! Musiałaś być nieźle zaskoczona :)
    Gratuluję!

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och tak był szok :) W piątek jeszcze test zrobiłam, jak nic jedna kreska. To był 39 dc. Wczoraj jak weszłam do gin od drzwi mówię, że znowu nic... Pogadałyśmy trochę i stwierdziła, że sprawdzi czy jakaś torbiel się nie zrobiła. Zamiast torbieli jednak znalazła kogoś innego :) Ryczałam chyba godzinę, uspokoić się nie mogłam.
    Jak czytałam wpisy na forum, że pozytywny test wyszedł komuś w 6 tyg to nie wierzyłam, a jednak. Test ciążowy z moczu nadal negatywny. Jutro odbieram wyniki krwi, ale to już tylko żeby wiek ciąży potwierdzić ;)

• Maczek Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam dziewczynę, której żadne testy nie wychodziły. Beta z krwi wysoka, chciała sobie chociaż na pamiątkę jeden zostawić, ale i tak uparcie wychodziła jej jedna krecha. Ma teraz dwuletnią królewnę ;)

ewunia87 lubi tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewunia87 wrote:
    Hej dziewczyny. Postanowiłam podzielić się z wami moją radości:)
    Mimo 10 testów ciążowych, oczywiście negatywnych, mam dwa serca :D
    Wczoraj byłam u lekarza. Pogodziłam się z tym, że zapisze mi luteinę na wywołanie. Na usg jednak zobaczyliśmy 6 tygodniową ciąże!
    Nigdy więcej nie będę wierzyła sikanym testom!
    To był nasz 10 cykl starań.
    Dajesz nadzieje 24 pazdziernika miałam po długim czekaniu na tescie 10 cien cienia a 25 test 25 negatywny dziś mozna powiedzieć jestem co najmniej 2-3 dni po terminie piersi wrażliwe bole leko jak na @ sluzu dużo wodnito mleczny ach wizyta jutro pewnie mnie na USG umówi teoret za tydzien do półtora

cati, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ