Potrzebuję rady...
-
WIADOMOŚĆ
-
Robiłam 11 dpo i na teście o czułości 10 wyszedł cień cienia. A śluz kremowy i z dnia na dzień coraz bardziej rozciągliwy i jest go więcej, choć niekoniecznie to objaw wskazujący na ciążę, bo cykl temu przed okresem też taki miałam, a testy wychodziły negatywne.
Gratuluję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 21:47
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
ewunia87 wrote:Hej dziewczyny. Postanowiłam podzielić się z wami moją radości:)
Mimo 10 testów ciążowych, oczywiście negatywnych, mam dwa serca
Wczoraj byłam u lekarza. Pogodziłam się z tym, że zapisze mi luteinę na wywołanie. Na usg jednak zobaczyliśmy 6 tygodniową ciąże!
Nigdy więcej nie będę wierzyła sikanym testom!
To był nasz 10 cykl starań.
Niesamowite! Po 10 testach i taki wynik na badaniu! Musiałaś być nieźle zaskoczona
Gratuluję!
-
nick nieaktualnyOch tak był szok W piątek jeszcze test zrobiłam, jak nic jedna kreska. To był 39 dc. Wczoraj jak weszłam do gin od drzwi mówię, że znowu nic... Pogadałyśmy trochę i stwierdziła, że sprawdzi czy jakaś torbiel się nie zrobiła. Zamiast torbieli jednak znalazła kogoś innego Ryczałam chyba godzinę, uspokoić się nie mogłam.
Jak czytałam wpisy na forum, że pozytywny test wyszedł komuś w 6 tyg to nie wierzyłam, a jednak. Test ciążowy z moczu nadal negatywny. Jutro odbieram wyniki krwi, ale to już tylko żeby wiek ciąży potwierdzić -
ewunia87 wrote:Hej dziewczyny. Postanowiłam podzielić się z wami moją radości:)
Mimo 10 testów ciążowych, oczywiście negatywnych, mam dwa serca
Wczoraj byłam u lekarza. Pogodziłam się z tym, że zapisze mi luteinę na wywołanie. Na usg jednak zobaczyliśmy 6 tygodniową ciąże!
Nigdy więcej nie będę wierzyła sikanym testom!
To był nasz 10 cykl starań.cati, Anuśka, konwalianka lubią tę wiadomość
-