Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Susanna, ja nie chcę nic sugerować... ile dpo jestes?
Przeglądając wykresy na tablicy zauważyłam, że część dziewczyn ma przy śluzie zielone W i te dziewczyny potem miały zielony plusik gdzie trzeba ale absolutnie nic nie sugeruję bo mi się zdarzało mieć taki śluz tuż przed @ i podczas.
A sny? Dzisiaj moja młoda spała 4 godziny!!!! Pierwszy raz od wielu miesięcy spałam 4 godziny! Jestem tak wyspana że aż żyć się bardziej chce więc pewnie stąd sen bo od czasu porodu chyba nic mi się nie śniłoSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo czuje tak jakby leciało ze mnie w czasie okresu a to śluz wodnisty mam to od 4dpo a dziś 7 dpo wczoraj była przerwa nie miałam a dziś znowu i wkładka cała mokra.....
No sny takie chore to ja mam zawsze ale dziś przebił wszystko po prostu swoją absurdalnością hhahaha
-
Pianistka , jeszcze sie nie łamie. Dopiero tak za 5 dni haha .. Jak juz bedzie kusilo zeby zatescic,ale postanowilam sobie ze dam rade, wytrzymam chociaz do tego 10
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, myślę, że dopiero test rozwiąże Twoje wątpliwości, bo tak to ciężko powiedzieć, jaka jest przyczyna. Jedną z prawdopodobnych jest oczywiście ciąża, czego Ci z całego serca życzę
-
nick nieaktualny
-
Susanna, pewnie, lepiej się miło zaskoczyć, niż niemiło rozczarować. Ja tak miałam w poprzednim cyklu. Przez pregnyl byłam święcie przekonana, że jestem w ciąży zarówno mentalnie jak i przez objawy. Smutno tylko było, jak pregnyl ulotnił się z organizmu, a do mnie dotarło, że jednak nic z tego
Pianistka, przepraszam, że tak drążę temat, ale wiedziałaś, że jesteś w ciąży z Emmą bo czułaś to tak intuicyjnie, czy miałaś poprostu jakieś objawy ? -
Mamuśka, nie miałam żadnych nic co mogłoby sugerować ciążę! żadnego bólu piersi, mdłości i tym podobnych historii. po prostu wiedziałam to jest takie uczucie podekscytowania, takie motylki w brzuchu.. no kurcze, po prostu wiedziałam że mam już kogoś pod sercem robiąc test spodziewałam się że zobaczę II kreski i nie myliłam się na dodatek był to dzień mamy... dlatego postanowiłam zatestować tak szybko. i dostałam swój pierwszy prezent
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Mamuśka, nie miałam żadnych nic co mogłoby sugerować ciążę! żadnego bólu piersi, mdłości i tym podobnych historii. po prostu wiedziałam to jest takie uczucie podekscytowania, takie motylki w brzuchu.. no kurcze, po prostu wiedziałam że mam już kogoś pod sercem robiąc test spodziewałam się że zobaczę II kreski i nie myliłam się na dodatek był to dzień mamy... dlatego postanowiłam zatestować tak szybko. i dostałam swój pierwszy prezent
Pianistka, serio ? Eh teraz mam z tyłu głowy takie małe przeczucie ale nie dopuszczam do siebie boję się.
Ty byłaś wcześniej już w ciąży a ja nie...znasz to uczucie i moze stąd ta pewność ? -
Susanna, nie wiem jak to wytlumaczyć... na dodatek na początku ciąży jakoś tak wiedziałam, że tym razem jej nie stracę. oczywiście, bałam się jak cholera ale coś mi mówiło, że teraz się uda
czasem warto zaufać intuicjiSusannaDean, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pianistka super, może i mnie spotka to szczęście i kiedyś będę miała takie samo przeczucie jak Ty
Ja mam w tym cyklu skrajne emocje, czasami myślę, że się nie udało, a czasami, że może jednak zobaczę te dwie kreseczki Jeju ja jestem taka niecierpliwa, a tutaj jednak ciekawością trzeba się wykazać -
Dziewczyny ja mam zawsze mleczny gęsty śluz całą fazę lutealną. Wczoraj to go było mega mega dużo. Ale co ciężarna to ma inaczej, jedne kremowy, inne wodnisty a jeszcze inne wcale, dopiero później. Także ciężko chyba ze śluzu czytać nie? Mnie się już od 3 miesięcy wydawało, że ja mam kremowy jak w ciąży, a tu wielkie nic