Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:Młoda, gratuluję!!
Który to cykl starań, miałaś jakieś objawy?zFolwarku lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Pianistka wrote:Susanna, nie wiem jak to wytlumaczyć... na dodatek na początku ciąży jakoś tak wiedziałam, że tym razem jej nie stracę. oczywiście, bałam się jak cholera ale coś mi mówiło, że teraz się uda
czasem warto zaufać intuicjicookiemonsterka, Pianistka, ZakreconaŻona, zFolwarku, Nola, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Trzeba przyciągać szczęście i te pozytywne myślenie u Ciebie zdało egzamin piękna historia, ja również od samego początku coś przeczuwałam tylko u mnie to była ciąża pozamaciczna i się nie myliłam, a niestety część lekarzy tak. W kolejnej ciąży również nie pałałam entuzjazmem i się skończyło jak się skończyło. W kolejne jak uda mi się zajść to będę wulkanem szczęścia i nikt mi tego nie odbierze wierzę w lepsze jutro , wierzę w sukces!!!
Choćby poród. Ja na swój czekałam, marzyłam o nim... dzięki temu mimo koszmarnego bólu był najpiękniejszym dniem mojego życia, wspominam go z radością i czekam na kolejny
Naprawdę, nasza głowa odgrywa największą rolę. Nasze podejście i myslenie
Jak ktoś cały czas jęczy i narzeka to jak ma być szczęśliwy?Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny melduje,ze progesteron dzisiaj 16,72 (7 dpo)
Jestem przeszczęśliwa,bo ostatnio ciągle były bezowulacyjne cykle (mam pcos )Morwa, cookiemonsterka, farmaceutka77, Pianistka lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Pianistka wrote:nastawienie to jest klucz do sukcesu!
Choćby poród. Ja na swój czekałam, marzyłam o nim... dzięki temu mimo koszmarnego bólu był najpiękniejszym dniem mojego życia, wspominam go z radością i czekam na kolejny
Naprawdę, nasza głowa odgrywa największą rolę. Nasze podejście i myslenie
Jak ktoś cały czas jęczy i narzeka to jak ma być szczęśliwy?Pianistka lubi tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:No to ja muszę intensywnie pracować nad moim nastawieniem. Bo mam 3dc a już wiem, że z tego cyklu nic nie będzie.
ZakreconaŻona, zFolwarku, cookiemonsterka, Pianistka, Foremeczka, Demsik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj mam jakies dziwne bole przypominajace te @. To dopiero 5dpo... Chyba nic z tego w tym cyklu
-
nick nieaktualny
-
KarolaFasola wrote:A ja dzisiaj mam jakies dziwne bole przypominajace te @. To dopiero 5dpo... Chyba nic z tego w tym cyklu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
ZakreconaŻona wrote:Idę na trochę mózg przewietrzyć mam nadzieję, że wrócę z lepszym nastawieniem do świata.
Pianistka, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Pianistka, to Ty tak samo podchodzisz jak mój mąż, on mi też cały czas mówi, że jak będzie córka, to nie będziemy jej ubierać na różowo
zFolwarku, kajam się i wyrażam czynny żal i skruchę za swoje niecne zachowanie Może Matka Założycielka wątku zastosowała by wobec mnie nadzwyczajne złagodzenie kary i kazała mi wysikać dwie zamiast cztetech kresek ?zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Pianistka, to Ty tak samo podchodzisz jak mój mąż, on mi też cały czas mówi, że jak będzie córka, to nie będziemy jej ubierać na różowo
zFolwarku, kajam się i wyrażam czynny żal i skruchę za swoje niecne zachowanie Może Matka Założycielka wątku zastosowała by wobec mnie nadzwyczajne złagodzenie kary i kazała mi wysikać dwie zamiast cztetech kresek ?
No ja mysle! Takie nieznosne wybryki Teraz wszystko w rekach ZakreconejZony-bylo nie sikac dzisiaj
-
Taki troche promieniujacy bol na uda i nie jest caly czas tylko takie jakby napady
Jeszcze troche i sie wszystko wyjasni..