Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariaa no nic a nic nie czuje ze mnie przelecialas
U mnie 13dpo.jutro zatestuje dzien miesiaczki to moze pojawia sie dwie kresunie
Mloda gratuluje jak mamy dobic do 30cionzuni to na razie dobrze nam idzieDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Dariaa no nic a nic nie czuje ze mnie przelecialas
U mnie 13dpo.jutro zatestuje dzien miesiaczki to moze pojawia sie dwie kresunie
Mloda gratuluje jak mamy dobic do 30cionzuni to na razie dobrze nam idzie -
nick nieaktualny
-
Bobby29 wrote:Dzięki za wsparcie dziewczynki
Pianistka, btw, moje wymarzone umie dla dziewczynki to właśnie Emma albo ElizaSalamanka, Bobby29, ZakreconaŻona, VillemoVilo, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa, a nie lepiej Monika i Eliza? Mona - Liza?
Marcia, mi się zdarzyło PO owulacji. w ciążowym cyklu z Emmą.
Demsik ty jutro wysikujesz II kreski, pamietaj! Bez zartów tu
Marcjanna może przydadzą się za rok czy dwa jak będziesz planowała kolejnego potomka
Ja już skończyłam prasowanie, młoda drzemkuje, obiad czeka, chata czysta. Czekamy tylko na męża i tatę -
Pianistka wrote:Morwa, a nie lepiej Monika i Eliza? Mona - Liza?
Marcia, mi się zdarzyło PO owulacji. w ciążowym cyklu z Emmą.
Demsik ty jutro wysikujesz II kreski, pamietaj! Bez zartów tu
Marcjanna może przydadzą się za rok czy dwa jak będziesz planowała kolejnego potomka
Ja już skończyłam prasowanie, młoda drzemkuje, obiad czeka, chata czysta. Czekamy tylko na męża i tatę
Zastanawiałam się na tym , ale hmmm Mona Lisa była brzydką babą a nawet podejrzewali ,że chłopem no i mojego Małża była to Monika ,więc nie wypada bo jeszcze pomyśli sobie ,że Małż za nią teskniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:04
-
Morwa wrote:Zastanawiałam się na tym , ale hmmm Mona Lisa była brzydką babą a nawet podejrzewali ,że chłopem no i mojego Małża była to Monika ,więc nie wypada bo jeszcze pomyśli sobie ,że Małż za nią teskni
no to w takim układzie odpada! niech sobie zołza nie myśli!
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do mnie bardziej AnaLiza przemawia jednak Anastazja też jest wśród moich ulubieńców za to z chłopakami miałabym problem bo zdecydowanie mniej mi się podoba. A może właśnie mniejszy problem bo mniejszy wybór♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Witajcie namajowe szczescie sie nie zalapie bedziemy walczyc we wrzesniu prosze mnie tylkomprzepisac z 28 na 29 wrzesnia dziekuje inrzycze powodzenia
-
Bobby29 wrote:Do mnie bardziej AnaLiza przemawia jednak Anastazja też jest wśród moich ulubieńców za to z chłopakami miałabym problem bo zdecydowanie mniej mi się podoba. A może właśnie mniejszy problem bo mniejszy wybór
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:50
zFolwarku, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny