Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje @ i to mega mocny jak powiedzial lekarz bo endometrium bardzo grube Kurcze to czemu nie wyszlo owulacja byla pecherzyk pekl itd...Mialyscie wiele razy ze cykl byl obiecujacy a jednak cos poszlo nie tak? I teraz szukac w stogu siana co zeby bledow nie popelnic smutny dla mnie ten poczatek pazdziernika jak pogoda za oknem Oficjalnie potwierdzam nie udalo sie latem spelnic mojego marzenia
-
Mamuśka a ty jeszcze testow nie robiła ? Tylko betę ? Ja test robiłam wczoraj i wieczorem ajkby tam coś było ale za cholerę tego na fotce nie idzie uchwycić a do tego po takim czasie to już się nie liczy boli mnie w dole brzucha takie rozbieranie sama nie wiem co myśleć ale cierpliwie czekam do piątku i tyle mam dwa testy jeden jakiś nord test a drugi Pink strumieniowy strumieniowy jeszcze nigdy nie miałam mam zawroty głowy mdli mnie w sob wymioty wieczorem okropny ból głowy zobaczymy jak będzie dalej nomi sporo śluzu
Mamuśka gratulacje -
ja na 5 jestem wpisana na ten dzień miałabym też termin porodu porodu nie bedzie ale może bedzie nowe zycie i 2 kreski ovarin zamówiony u mnie w aptece jest za ponad 65zł a ja zamówiłam za 49 już z przesyłka
-
Mamuśka2017 wrote:Karola, u mnie testy wychodziły od 10 dpo, a od 11 dpo nawet z wieczornego moczu Jutro znowu beta, by zobaczyć czy prawidłowo wzrasta
-
Mamuśka2017 wrote:Karola, u mnie testy wychodziły od 10 dpo, a od 11 dpo nawet z wieczornego moczu Jutro znowu beta, by zobaczyć czy prawidłowo wzrasta
-