Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:Farmaceutka, czy ty masz pcos? Bo moja szwagierka miała złe wyniki, pcos, inofem i inne ustrojstwa 2 miesiace a teraz zaszła Może w tą stronę idź? Wit d3 robilaś? podobno ma duży wpływ, i co do bromergonu podobno norprolac daje nieźle radę, dużo skuteczniejszy!
Wlasnie dostalam @ nareszcie:) no wlasnie moja endo sugerowala ze moze byc pcos, ale jajniki czyste:)
Prolaktyna w gornej granicy normy, stad mnie okropnie bolaly piersi przez ostatnie dwa dni, jak bralam castagnus to bylo ok, teraz mam miesiac przerwy i chyba znowu zaczne lykac:) witamine d suplementuje caly czas. Ja mam pol roku przerwy od staran, ale w tym czasie chce odpowiednio przygotowac mojw cialo, zaleczyc co chore i jeszcze podmocnic co zdrowe:) -
nick nieaktualny
-
cookiemonsterka wrote:Zumbia, Aska87, Ezia90 gratuluję
Dziewczyny na końcówkę dajecie te dwie kreseczki co mnie bardzo cieszy
S1985 a jak sytuacja u Ciebie?AJA_S lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Dzięki za odp:)
Wlasnie dostalam @ nareszcie:) no wlasnie moja endo sugerowala ze moze byc pcos, ale jajniki czyste:)
Prolaktyna w gornej granicy normy, stad mnie okropnie bolaly piersi przez ostatnie dwa dni, jak bralam castagnus to bylo ok, teraz mam miesiac przerwy i chyba znowu zaczne lykac:) witamine d suplementuje caly czas. Ja mam pol roku przerwy od staran, ale w tym czasie chce odpowiednio przygotowac mojw cialo, zaleczyc co chore i jeszcze podmocnic co zdrowe:)farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:ja wczoraj zrobiłam bete, bo gin do mnie zadzowniłi kazał zrobić jedna dwczoraj i druga za tydzien, no i beta wyszła 79,10 wiec nie wiem czemu wczoraj mi testy o czułości 10 wyszły negatywne
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna nie lubie♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
gratki dla nowych fasolinek! no, zamknięcie września będzie z przytupem jak sie należy
A ja miałam dzisiaj sikać na patola, ale poszłam na autopilocie rano do łazienki i zapomniałam.
Dzisiaj mój 30dc, w ciągu ostatnich 16tu miesięcy miałam tylko jeden taki długi cykl (norma 27-28dni). Zatem jeśli dzisiaj nie bedzie @ to jutro może nie zapomne siknąć.
Co prawda nie sądzę że nam się udało, prędzej jakieś zawirowania z cyklem ale już tak dawno nie testowałam że aż zła jestem na siebie że dzisiaj dałam ciała
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Susanna przykro mi ja juz nie mam dziadkow a niedawno pochowalismy mame meza
U mnie nadal brak @ dzis mi kawa nie smakowala byla kwasna mam duzo bialego sluzu bola mnie piersi plecy nic mi sie nie chce jest mi zimno w ogole czuje sie do dupy jak malpy nie bedzie to za tydzien testuje by miec pewnoscAJA_S, sandri_1 lubią tę wiadomość