Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie krokietki
Nie nadrobie tego co pisalyscie ale ponieważ powoli prowokacyjne niespodzianki dobiegają do konca, tzn miesiąc się kończy, wpadłam pogratulować wszystkim dla których wrzesień okazał się szczęśliwy i życzyć owocnych październików pozostałym, w końcu to równie piękny miesiąc :)na ciążę wrześniowe niech zdrowo rosnaAJA_S lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Hejka widze ze zemieniliscie temat i dobrze bo s!mutno soe zrobilo ja mialam gulasz od wczoraj a na jutro mamy gziczek
Ponad dwie godz siedzialam z cora i robilam aniolki imzawieszki z masy solnej mam juz dosc za dlugo juz siedziec nie moge tak mnieplecy bola wiec yeraz tablet i tapczanik i wiecie co tak sobie pomyslalam ze jak ta malpa nie przujdzie to zatestuje dopiero 10 pazdziernika akurat bedzie 2 mies po smierci tesciowej test z julka robilam 12 wrzesnia w im mojego rzestnego .cyce caly czas bola latam siku pelno bialegho sluzu czuje jak mi tam cos leci ale nic nie ma tak samo mialam w teg ciazy z lutego dobry znak ?
A co do markerow nowotworowych noc nie robilam bo nikt nigdy mnie nie kierowal a sama nie mam kasy na takie testy -
Moja jedyna już babcia ma 82 lata i też chciałabym,żeby jeszcze doczekała prawnuka lub prawnuczki. Ja właśnie miałam prababcie od jej strony (jej mamę), także mam nadzieję, że to się uda.
U mnie 34 dc, brak @, test negatywny. Podejrzewam, że ten cykl znowu bedzie długi (poprzedni był 40 dniowy)
Edit:
własnie @ przyszla,czyli nie jest tak zle, cykl 33 dniowy,wiec rozpoczynam 2csWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 16:36
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
U mnie różowe plamienia i czuję że niedługo się rozkreci. Także u mnie raczej nici z jutrzejszego testu♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
U mnie na razie cisza cycki wielkie bola jakos inaczej niz na okres chociaz sama juz nie wiem czy faktycznie takmjest czy sie wkrecam kilka razy dzis zakrecilo mi sie wmglowie wlasnie leze bo taka padnieta jestm masakra juz mialam mysl by zrobic jutro test ale nie musze sie powstrzymac
-
Pisalam juz wczesniej ze dziwnym trafem u !mnie testy wychodza najszybciej w 5t4d dzis jest dopiero 4t2d wiec jeszcze che poczekac po co mam sie rozczarowac wczoraj testy byl negatywny
Gdzies wyczytalammze zagniezdzenie moze byc nawet 12 dni po a hcg jest 24-48g po zagniezdzeniu wiec moze jeszcze czas do 10 wytrzymam. -
cicho jak do poniedziałku małpy nie bedzie to ok zrobie w poniedziałek
ale już myślałam ze cos poleciało bo takie mokro poczułam ze masakra lece do kibelka a tam nic podcieram się a tam pełno mlecznego sluzu tak tez miałąm w ciązy w lutym -
z checią bym dała troszkę robiłam 2 testy jeden jeszcze przed okresem był negatywny ptem w dniu @ tez negatywny zaczełam sprawdzać kiedy robiłam testy w tamtych ciążach i chyba dlatego jestem przekonana że bedzie negatywny mimo że może być ciąża ale ok zrobie dla was w pon a jak nadal bedzie negatyw i małpy nie bedzie to kolejny dopiero 10
-
Mamuśka2017 wrote:Karola skoro sobie przesyłamy wiruski ciążowe, to prześlij mi też proszę trochę wirusów cierpliwości Naprawdę można Tobie tego pogratulować
Karola to mi się wydaje że może wysyłać wirusy ciążowe a nie tylko cierpliwości
Trzymam za to kciuki KarolaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 18:39
-
Marmurkowa wrote:Karola to mi się wydaje że może wysyłać wirusy ciążowe a nie tylko cierpliwości
Trzymam za to kciuki Karola -
kur... ale sie wkur... tak mnie ten moj kretyn wkur... ze masakra pisze sobie z jakims kumplem że ma wpać na browarka a ten cap wstaje ubiera się i poszedł w cholere nosz kur... to ze ten pajac jest po rozwodzie nie znaczy ze wszyscy muszą mu współczuć zachwile może miec kumpla rozwodnika jak mojego w dupe kopne nosz kurcze ale się wściekłam OBIECAŁ ŻE BEDZIE ZA MAX 1,5 GODZ już to widze