Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kobitki.
Jaki wynik progesteronu swiadczy o owulce? ze juz byla ? dzieki :*
100% potwierdzenie ,że do owulacji doszło da Ci tylko ciąża. Znam dziewczyny ,które miały progesteron na poziomie 20 ng/ml ,którym pęcherzyki nie pękły , a co za tym idzie nie dochodziło do owulacji ,bo nie została uwolniona kom.jajowa. pęcherzyk się lutenizował i wytwarzał progesteron.Olciuska lubi tę wiadomość
-
Hej! nie udzielam się ale czasami jak młody da, to Was podczytuje.... testować miałam wczoraj, ale z braku testu sikałam na patyka dziś.... wyszedł cień cienia,ale po wyschnięciu pojawiła się krecha choć wiem że po 10 min już patrzeć nie powinnam temperatura się trzyma wysoko więc wszystko wskazuje, że chyba się udało choć nie chcę zapeszać
Marmurkowa, Morwa, ojejku, kaka470, cookiemonsterka, ;oniqa, zakocona, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:Hej! nie udzielam się ale czasami jak młody da, to Was podczytuje.... testować miałam wczoraj, ale z braku testu sikałam na patyka dziś.... wyszedł cień cienia,ale po wyschnięciu pojawiła się krecha choć wiem że po 10 min już patrzeć nie powinnam temperatura się trzyma wysoko więc wszystko wskazuje, że chyba się udało choć nie chcę zapeszać
-
Hej dziewczyny:)
Gratuluję wszystkim zaciazonym :* rosnijcie zdrowo:)
Mam pytanko...zrobilam sobie androstendion i wyszedl mi poziom 3,38 przy normie 0,3- 3,70 (koncowka cyklu). Insulina, glukoza w normie. Tsh 1,6 (spadek z 3,92, mysle ze spoko reakcja na letrox 25) prolaktyna 501,5 (82-622), progesteron 4,31...
Testosteron robilam jakies pol roku temu i byl niski.
Jak myslicie jest ok z tym androstendionem? -
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Mój poprzedni szef rozpuścił plotkę po wiosce, że zwolnił mnie bo w ciąży. Szkoda tylko, że ja się zwolniłambo wyrzywał się na mnie że jego najmłodsze dziecko (wpadka w wieku 40lat) cały czas choruje... no sory jak można 4-5ms dziecko położyć w nosidełku na zimnych kafelkach i otworzyć na rozścież drzwi od sklepu bo pakował się na zakupy. A niuniek dopiero co wrócił ze szpitala po zapaleniu ucha...
Najśmieszniejsze jest to że ta plotka dotarła do mnie następnego dnia jak już mnie nie było... Chociaż ludzie wiedzieli dlaczego zrezygnowałam, w sumie sami mnie namawiali po incydencie we wrześniu...
A gdzie pozytywne testy?!
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfarmaceutka77 wrote:Hej dziewczyny:)
Gratuluję wszystkim zaciazonym :* rosnijcie zdrowo:)
Mam pytanko...zrobilam sobie androstendion i wyszedl mi poziom 3,38 przy normie 0,3- 3,70 (koncowka cyklu). Insulina, glukoza w normie. Tsh 1,6 (spadek z 3,92, mysle ze spoko reakcja na letrox 25) prolaktyna 501,5 (82-622), progesteron 4,31...
Testosteron robilam jakies pol roku temu i byl niski.
Jak myslicie jest ok z tym androstendionem?farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFarmaceutka, czy ty masz pcos? Bo moja szwagierka miała złe wyniki, pcos, inofem i inne ustrojstwa 2 miesiace a teraz zaszła Może w tą stronę idź? Wit d3 robilaś? podobno ma duży wpływ, i co do bromergonu podobno norprolac daje nieźle radę, dużo skuteczniejszy!
AJA_S, farmaceutka77 lubią tę wiadomość