Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To trudne ae spokoj by sie przydal by organizm nie dzialal tylko krecac sie wokol stresu ttlko latwiej napisac niz zrobic.trzymam za wasze testowanie kciukaski.
Sle wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~AJA_S, cookiemonsterka, She86, Marmurkowa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Karola siknęłaś?
Witam Panie
Tak jak chyba Karola pisała - ploty były, są i będą. Ja na początku myślałam że to może ze mną jest coś nie tak.... ale to ze nie chcę słuchać i przekazywać plotek dalej to chyba jednak nie we mnie leży problem tylko w tych ludziach. Trzymam się z daleka ale faktem jest że na wsi ludzie (mojej, nie wiem jak jest w innych rejonach) są zawzięci i jeśli masz coś więcej niż oni to zrobią wszystko żeby zrównać człowieka z ziemią.Nie jestem w stanie się z tym pogodzić miałam nawet taką chwilę załamania że chciałam wracać do mieszkania w bloku.
Demsik dzięki za wirki, mam prośbę - możesz tak zawsze z rana ? Wiruski się przydadząWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 08:18
-
No właśnie Karola, Marcjanna wywołujemy do tablicy!!
Jeszcze do tych plotek, zawsze będę to powtarzać i powtarzam u mnie w sklepie... Najgorzej pracować z babami i do tego w sklepie... to jakiś obłęd jeszcze jak pracuje z teściową to już wgl koniec świata17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Hej u mnie tez dupa blada malpy nie ma ale jak ma byuc to niech bedzie dzisiaj a jak ma sie spoznic to niech sie spozni 9miesiecy bo mam juz wszystkiedo dosyc
Nola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Testowalam dzis i poczekam jeszcze za tydzien jesli malpy nie bedzie ? Dzis mnie mdli nadal cyce bola ale brzuch nie sluzu bialego od olery i yroche sama nie wiem o co chodzi no nic nie zrobie musze czekac dzis 30 dc maksymalny mialam 39 wiec poczekam jeszcze
-
Poczekam jeszcze bo bety i nas nie robia misialabym jechac do innego miasta bus 10 zl plus beta 40 poczekam jeszcze kilka dni jesli malpa nie przyjdzie czekam cierpliwie co ma byc to bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, Marcjanna tule :*
Ja wczoraj wieczorem musiałam siknac na testa bo już się mocno nakrecalam więc musiałam zobaczyć tą bijaca po oczach biel żeby trochę się ogarnąć wiem że ten sik wieczorem g** warty ale podzialalo i o to chodziło .
U mnie dzisiaj objawy malpowe znacznie mniejsze czyli czekam grzecznie na Ridża. Głupek nie rozumie że nie jest mile widziany ale jak już przyjdzie to napijemy się razem wina, a co mi tam. Chociaż tyleNola lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Juz raz w zyciu mialam piękne 2 kreski na testach w kwietniu i co z tego S propos tego poronienia probuje sie wszedzie doszukc co sie stalo i mam jeden trop doradzcie Czy to ze kolezanka jak sie pozniej okazalo chora na tarczyce przechodzila terapie radioaktywnym
Jodem moglo wplynac na moje poronienie? Widzialam sie z nia jak na zlosc bedac juz w ciazy...!!!! Jestem wsciekla na to zrzadzenie losu jesli to to -
Tak siedze i mysle moze ze mna juz cos nie tak ale w ciazy z julka test robilam dokladnie w 6t2d ciazy wyszly dwie kreski a w tej ciazy z lutego test robilam w 5t4d pierwszy i byla bardzo blada kreseczka drugi test w 6t0d i wyszla ciemniejsza moze jeszcze nic straconego bo dzis jest 4t1d czyli jak nie przyjdzie malpiszon w co zaczynam wierzyc test powinnam zrobic miedzy 5 a 12 pazdziernika moze cos z tego jeszcze bedzie bo brzuch mnie nienboli za yo plecy i cycki bardzo no nic zostalo mi czekanie
-
Nola wrote:Juz raz w zyciu mialam piękne 2 kreski na testach w kwietniu i co z tego S propos tego poronienia probuje sie wszedzie doszukc co sie stalo i mam jeden trop doradzcie Czy to ze kolezanka jak sie pozniej okazalo chora na tarczyce przechodzila terapie radioaktywnym
Jodem moglo wplynac na moje poronienie? Widzialam sie z nia jak na zlosc bedac juz w ciazy...!!!! Jestem wsciekla na to zrzadzenie losu jesli to to
Melduję @...
I życze reszcie powodzenia i II.
ja już straciłam nadzieję..
Pa pa.11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "