Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
wie że sie staramy powiedziałam jej to jeszcze dzisiaj a własciwie napisałam a ona ale po co nam 2 julka już ma 4 latka koło siebie już umie dużo zrobic a ja się w pieluchy znowu chce bawić ? już jej nic nie odpisuje bo mnie szlak trafia
-
Wiesz mi też mam czasem ochotę zaproponować coś takiego, nawet obcej kobiecie. Bo niestety nie ukrywają co po niektóre swojej nie chęci, a że pracuje w sklepie no to jestem często w centrum informacji kto z kim się puścił, kto właśnie urodził i porzucił itp. Mieszkam w gminnym ale małym miasteczku i tu szybko idą plotki. Wystarczy przyjść gdzieś do sklepu, przejść przez park i możesz się dowiedzieć o koleżance, którą nie widziałaś od podstawówki, że chodzą płoty że sypia z własnym ojcem...
Właśnie miałam iść z psem apropo17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:wie że sie staramy powiedziałam jej to jeszcze dzisiaj a własciwie napisałam a ona ale po co nam 2 julka już ma 4 latka koło siebie już umie dużo zrobic a ja się w pieluchy znowu chce bawić ? już jej nic nie odpisuje bo mnie szlak trafia
-.- podnosi mi coś takiego ciśnienie...
Karolcia to co pokażesz jej jak powinna zachowywać się ciężarna... zaczynając od jutra?17.11.17-poronienie całkowite -
ja sie chyba bardziej boje własnie zobaczyc te 2 kreski bo strach po tym co przeszłam w kwietniu pozostaje niestety
Nola lubi tę wiadomość
-
To zrozumiałe, ale postaraj odgonić od siebie te czarne myśli... Bo sama zobacz: Aniołek -> Julcia
Aniołek ->więc teraz będzie... hmm powiedzmy Julianek
Dobra myszko lecę spać bo zaraz moje Duże dziecko będzie jęczeć, że mnie nie ma w łóżkuDemsik, edka85 lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:To zrozumiałe, ale postaraj odgonić od siebie te czarne myśli... Bo sama zobacz: Aniołek -> Julcia
Aniołek ->więc teraz będzie... hmm powiedzmy Julianek
Dobra myszko lecę spać bo zaraz moje Duże dziecko będzie jęczeć, że mnie nie ma w łóżku -
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Wiesz mi też mam czasem ochotę zaproponować coś takiego, nawet obcej kobiecie. Bo niestety nie ukrywają co po niektóre swojej nie chęci, a że pracuje w sklepie no to jestem często w centrum informacji kto z kim się puścił, kto właśnie urodził i porzucił itp. Mieszkam w gminnym ale małym miasteczku i tu szybko idą plotki. Wystarczy przyjść gdzieś do sklepu, przejść przez park i możesz się dowiedzieć o koleżance, którą nie widziałaś od podstawówki, że chodzą płoty że sypia z własnym ojcem...
Właśnie miałam iść z psem apropo
Ha tak, takie ploty są cudowne.... My stosunkowo niedawno sprowadziliśmy się do takiego "miasteczka" (3 lata), znam 4 rodziny które mieszkają obok, nikogo więcej bo jakoś nie zależy mi na takich znajomościach - ogólnie to jakoś nie mogę odnaleźć się w tym społeczeństwie niby 30 km od mojego rodzinnego miasta a taka przepaść, mentalność ludzi mnie powala... Ale to że ja ich nie znam nie przeszkadza im żeby mnie znać .... Ostatnio nawet dowiedziałam się że "puszczam się" z jakimś chłopem z drugiego końca wsi, problem tylko że nawet nie widziałam go na oczy...Ale oczywiście dla tych ludzi to nie jest problem, ważne żeby gadać...
Więc ja bym raczej brała takie newsy typu sypia ze swoim ojcem z przymrużeniem oka. -
nick nieaktualnyChore historie chodzą po ludziach, gorzej jak naprawdę pojawiają się noworodki w nie powołanych rękach, nic nie pomoże. Życiem rządzi bieda w najgoryszym przypadku alkohol, dziecko niema przyszłości. Najważniejsza jest miłość i plan na dziecko, moim skromnym zdaniem.
Ploty robią starsze panie co pomszy idą do... Wiadomo gdzie -
Marcjanna, Karola... ja idę spać a rano jak wejdę, chce widzieć foty pozytywnych testów
Marcjanna, jak przeczytam, że znowu źle nasikałaś na test to normalnie nagram Ci instruktażowy filmik!Karola - mama Julci i ... ?, Marmurkowa, Marcjanna, Krokodylica, cookiemonsterka, Najmłodsza_staraczka, AJA_S, Demsik lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Marcjanna, Karola... ja idę spać a rano jak wejdę, chce widzieć foty pozytywnych testów
Marcjanna, jak przeczytam, że znowu źle nasikałaś na test to normalnie nagram Ci instruktażowy filmik!
a co do plotek to ja leżałam w szpitalu w ciąży z julka już do porodu i maz do mnie dzwoni i mówi że jemu już gratulują narodzin bliźniaków hehe a obok mnie lezała koleżanka i szwagierka mi pisze że ona ( ta dziewczyna ) już urodziła syna a była obok na łóżku i miała ur córke ludzie zawsze gadali gadaja i beda gadac nic na to nie poradzimyPianistka, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:ja sie chyba bardziej boje własnie zobaczyc te 2 kreski bo strach po tym co przeszłam w kwietniu pozostaje niestety
-
cookiemonsterka wrote:To ja z plotek dowiedziałam się że jestem w ciąży i poszło po dzielni
Najśmieszniejsze jest to że ta plotka dotarła do mnie następnego dnia jak już mnie nie było... Chociaż ludzie wiedzieli dlaczego zrezygnowałam, w sumie sami mnie namawiali po incydencie we wrześniu...
A gdzie pozytywne testy?!cookiemonsterka lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite