Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O prosze już imiona! Idziemy jak burza U nas syn jest Szczepan, jeśli będzie drugi to nie mam pojęcia ale cos wymyślimy. Dziewczynka to pewnie byłaby Janina, w poprzedniej ciaży jak jeszcze nie wiedzieliśmy na 100% że chłopak był patent na Hiacynte dla dziewczynki ale nam teraz odeszło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi się podoba Kalina i Hania
A dla chłopca Jasiu bądź StasiuVillemoVilo lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Marcjanna wrote:Dziewczyny u mnie chyba na malpe się zbiera bo pojawiło się właśnie plamienie. Dziwne bo raczej nie powinno wystąpić jak biorę duphaston. Hmm
może to nie na okres kochana02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
witajcie o kurcze wy juz o imionach ? ja mam córke Julię mąz wybierał a jak uda nam sie i jeszcze raz zostaniemy rodzicami to dziewczynka bedzie Natalka a synus o którym marzymy i imiona czekaja już 13 lat i synus bedzie Jakub Gwidon mały nasz Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To ja tylko napiszę, że ten msc u nas przekreślam, dzieciak ma tragiczne noce, ja ledwo na oczy patrzę, więc właśnie ogarnęłam na OF, że owu nam przelatuje i nic z tego nie będzie. Trzymam kciuki za wszystkie! Powodzenia !
No i gratuluję mamuśce jednej Wpadnę potem sprawdzić czy w moje urodziny któraś zatestowała pozytywnie (25.09) -
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Mi się podoba Kalina i Hania
A dla chłopca Jasiu bądź Stasiu
ooo u nas ma byc Jan Stanislaw badz Jan Tadeusz
My mielismy imiona wybrane bardzo dawno. Zasada byla taka, ze chlopa pierwsze wybiera Maz a ja drugie imie a u dziewczynki odwrotnie-ja pierwsze a On drugie. No i tak bylo. Ja zawsze mowilam, ze bede miec corke Helene i mam - to imie wybralam wiele wiele lat wczesniej a na drugie ma Konstancja (oba imiona z konotacja rodzinna zreszta dla chlopca tez).