Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, choć życzę przeniesienia się jednak na fioletowe strony, to jednak tym, którym się nie udało, zapraszam do testujących w przyszłym miesiącu: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977.html#
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 21:07
-
zakocona wrote:Dziewczyny, choć życzę przeniesienia się jednak na fioletowe strony, to jednak tym, którym się nie udało, zapraszam do testujących w przyszłym miesiącu: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977.html#
Ech juz mnie kusil ten kciuk w gore obok tej wiadomosci ale nie - Nie zalajkuje tego pazdziernika na razie. Poki pilka w grze hihi
-
zakocona wrote:Dziewczyny, choć życzę przeniesienia się jednak na fioletowe strony, to jednak tym, którym się nie udało, zapraszam do testujących w przyszłym miesiącu: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977.html#
Ech juz mnie kusil ten kciuk w gore obok tej wiadomosci ale nie - Nie zalajkuje tego pazdziernika na razie. Poki pilka w grze hihi
-
zakocona wrote:zFolwarku, czekaj, czekaj z przeniesieniem się, dopóki @ nie przyjdzie, zawsze jest nadzieja [no chyba, że jest jak u mnie, zero sexu w tym mscu jak na razie, więc czego tu się spodziewać ]
Wiem jak jest moja Droga. Mam 15 mies Corke Kiedy czlowiek ma wybrac - seks czy sen to wiadomo
zakocona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Mój dziadek miał "pierwotnie" Benjamin , ale zmieni sobie na Bernard. Moja mama tak chciała nazwać mojego najmłodszego brata. Brat jak się o tym dowiedział to stwierdził ,że dobrze ,że się tak nie stało , bo pewnikiem dzieci to imię kojarzyły by ze słoniem :p A mnie się tam ono podoba i Lubię słonie
Max od Maksymiliana? Jak tak to mój mąż wybrał sobie takie przy bierzmowaniu , bo bardzo mu się podobało Aleksander super
Tak Morwa, Maksymilian. Widze ze mamy sporo wspólnych typów - z różnych stron
PS. U mnie rozkręca się @. Także tego, wasze zdrowie!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dobry wieczór, mnie proszę zapisać na 16 września do testowania
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Demsik, z całego serducha życzę Tobie tych dwóch kresek Po tylu latach należy Ci się Jakbym to powiedziała w pracy, po takim czasie zasiedziałaś już sobie te II kreski
Pianistka, żartuję, żartuję Nadia piękne imię, więc niech ich będzie jak najwięcejDemsik lubi tę wiadomość
-
zFolwarku wrote:Wiem jak jest moja Droga. Mam 15 mies Corke Kiedy czlowiek ma wybrac - seks czy sen to wiadomo
w nocy coś się L do mnie chciał dobrać, ale mały pierdyliarty raz się obudził z płaczem i tyle było. A dziś mi się nic nie chce, oglądamy programy o nazistach, więc mało romantyczny nastrójzFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StyczniowaNadzieja wrote:O prosze już imiona! Idziemy jak burza U nas syn jest Szczepan, jeśli będzie drugi to nie mam pojęcia ale cos wymyślimy. Dziewczynka to pewnie byłaby Janina, w poprzedniej ciaży jak jeszcze nie wiedzieliśmy na 100% że chłopak był patent na Hiacynte dla dziewczynki ale nam teraz odeszło
StyczniowaNadzieja - bardzo oryginalne imiona!
Mnie się właśnie przypomniało że dla dziewczynki to Marianna jeszcze mi się podobało zawsze nieziemsko♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
SusannaDean wrote:Ja dam Borys albo Liliana lub Matylda
Matylda <3<3SusannaDean lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki