Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak bedzie u mnie córka to Anna Wiktoria (chciałabym dać na pierwsze, alr dużo Wiktorii jest- to imię po dżemie ) a dla chłopca Filip, Wojtuś, Tomek i bardzo Piotruś mi się podoba, ale mój ma tak i nie będzie juniora i seniora więc Piotruś odpadaPozytywne nastawienie
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Jak bedzie u mnie córka to Anna Wiktoria (chciałabym dać na pierwsze, alr dużo Wiktorii jest- to imię po dżemie ) a dla chłopca Filip, Wojtuś, Tomek i bardzo Piotruś mi się podoba, ale mój ma tak i nie będzie juniora i seniora więc Piotruś odpada
Anna Wiktoria
Dla chłopca jeszcze Ireneusz lub Tymoteusz.. -
Pianistka wrote:Gwidon kojarzy mi się z Falwickiem z Wiedźmina
fajnie tak, jak imię jest "od zawsze" i takie oczywiste -
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Gwidon tak miał na imie moj ojciec chrzestny zmarł w wieku 26 lat jak ja miałam 3 latka to był jedyny brat mojej mamy cudowny człowiek niestety mało co go pamietam i od zawsze wiedziałam że moj synek bedzie miał na imie Jakub Gwidon
Pewne rzeczy wie się od zawsze -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Pewne rzeczy wie się od zawsze
-
nick nieaktualnyblubka wrote:Co do imion to ja nie mam pomysłu dla chłopaka, jedynie Maciej mi się podoba choć zawsze miał być Emil ale mąż ma uczulenie na to imię, dla dziewczynki Liliana. Lubię takie miękkie imiona. Ale ci będzie i czy w ogole to się okaże w przyszłości
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie będzie Marysia, Weronika albo Kornelka
a chłopiec Wojtuś, Filip albo Antoś -
nick nieaktualny
-
Dżoana91 wrote:Możecie mnie wpisać na wrześniowe testowanie może będzie szczęśliwy ten cykl, bo w sierpniu niestety się nie udało...