Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda Gratulacje
Demsik trzymam kciuki za jutrzejszy teścik
Ja mam Jana. Mój P wymyślił a zanim się młody urodził to zrobił się bum na Jana. Śmiałam się zawsze,że córa będzie Nina. Spodobało mi się bo siostrzeniec jak był mały to tak na mnie mówił bo nie potrafił Karolina I śmiałam się że będę dzieci wołać Jan-Nina Teraz mam fazę na ZuzęDemsik, Morwa lubią tę wiadomość
-
Hejoo można się wkleić w listę? Jeśli tak to poproszę na 27 września :* Powodzenia kochane
Ja obiecałam wiadomo komu Marię ! Poza tym wydaje mi się , że dla małej dziewczynki Marysia jest urocze, a jak ładnie brzmi Maria dla osoby dorosłejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 23:08
potforzasta, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Hihi widzę tu dużo Majeczek i Filipkow:) to tez moje typy, a dodatkowo jeszcze Iga i Kubuś
-
SusannaDean wrote:No no Wrzesień zaczęty od kropy pierwsza zatestowała i pierwsza zdała egzamin czekamy co będzie dalej dziołchy
Ej ale miałam sen....okazało się, że mój mąż miał dziecko roczne z inną laską i nie, nie był to sen o wymowie zdrady...lecz wiecie z kimś ma a ze mną nie...mega moja psychika daje znać że coś mi się rąbie w głowę ?! Helloł ja tak nie myślę !!!
Też miałam kiedyś taki sen nigdy nawet bym o czymś taki nie pomyślała..SusannaDean lubi tę wiadomość
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Tempka lekko w dol ale mierzona godz wcZeśniej niz zawsze.
Test dwie sliczne kreski.nie wierze.nie wiem czy jechac do kliniki?cookiemonsterka, farmaceutka77, ktosiowa, zFolwarku, Kasiula09, VillemoVilo, Kjopa3, blubka, Pianistka, marzymisie, an.kie.tyk, SusannaDean, emaj, Luccecita, Sylwia_80, Agula92, ZakreconaŻona, Kim8, melmarmis, Migracja, Madziulla, Marteczka93, s1985, doty22, She86, Morwa, zakocona, Josephine lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dziewczyny wczorajszy test sie nie mylil:) po prostu byl tak zlozony ze ta kreska testowa byla tak daleko
Demsik, cookiemonsterka, blubka, Tygrysek, Migracja, Marteczka93, She86, zakocona, Josephine lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Demsik wrote:Tempka lekko w dol ale mierzona godz wcZeśniej niz zawsze.
Test dwie sliczne kreski.nie wierze.nie wiem czy jechac do kliniki?Demsik lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Pooludniu bo z tel nie umiem a zaraz wyjezdzam.w pierwszej ciazy nie mialam takich kresek w 35dc a tu 31 i wyraźne mocnoDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
To dziewczyny teraz czas na nas oby tak dalej !!!
Demsik, zFolwarku, cookiemonsterka lubią tę wiadomość