Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Demesik gratulacje daj nam po wirusku;)) Spokojnej ciąży!
Mamuśki, może któraś mi poradzi jak zakończyć karmienie. Obiecnie zeszłam już prawie do zera i ściagam laktatorem 2xdzień po 2 minutki każda pierś i teraz jest najgorszy moment bo nie wiem jak to definitywnie zakończyć i w miarę dla siebie bezboleśnie;)
Podejrzewam, że to może być u mnie przyczyną braku ciąży i poronienia. Organizm wie, że mam na wykarmieniu dziecko i nie dochodzi do zapłodnienia... oczywiście, to moja hipoteza. Jesteśmy też w trakcie badań. Mąż robił seminogram, a ja jutro badam resztę hormonów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:26
Demsik lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik! Uwialbiam Takie historie jak Twoja!!! Gratuluje Nie ma to jak zobaczyć 2 krechy w dniu wizyty w klinice
Jak opowiadałam mężowy to spytał co pomogło? a Ja mu na to że : zapisanie sie na wizyte w klinice Swoja drogą ta klinika ma niesamowitą skuteczność wystarczy zapisać sie na wizyte!melmarmis, Demsik lubią tę wiadomość
-
Demsik, gratuluję Tobie naprawdę. Podziwiam Ciebie za wytrwałość. Twój przypadek pokazuje, że nie można się poddawać i trzeba walczyć, aż się uda.
Daria, bardzo mi przykro. Ja po pierwszym nieudanym cyklu popłakałam się jak dziecko, zwłaszcza wtedy, gdy musiałam powiedzieć mężowi, że się nie udało. Widzę, że Ty długo się już starasz. Nie wiem, co Ci powiedzieć bo jestem dopiero na początku tej drogi, ale nie poddawaj się. W końcu zobaczysz dwie piękne kreski na teście i doczekacie się upragnionego maluszka. Trzymam mocno kciuki za Twój kolejny cyklDemsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybelldandy wrote:Demesik gratulacje daj nam po wirusku;)) Spokojnej ciąży!
Mamuśki, może któraś mi poradzi jak zakończyć karmienie. Obiecnie zeszłam już prawie do zera i ściagam laktatorem 2xdzień po 2 minutki każda pierś i teraz jest najgorszy moment bo nie wiem jak to definitywnie zakończyć i w miarę dla siebie bezboleśnie;)
Podejrzewam, że to może być u mnie przyczyną braku ciąży i poronienia. Organizm wie, że mam na wykarmieniu dziecko i nie dochodzi do zapłodnienia... oczywiście, to moja hipoteza. Jesteśmy też w trakcie badań. Mąż robił seminogram, a ja jutro badam resztę hormonów.
Z tego co wiem, to są specjalne tabsy, które się bierze na zasuszanie pokarmu. Po jakimś czasie laktacja ustawie całkowicie.Demsik lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:Demesik gratulacje daj nam po wirusku;)) Spokojnej ciąży!
Moja przyjaciółka jest w 3 miesiącu ciąży z zaskoczenia;D (jej mąż radar ciążowy kazał jej test zrobić bo stwierdził, że ma brzuch taki sam jak była w 1 ciąży;d)karmi normalnie swoje pierwsze dziecko i jakoś zaskoczyło samo;DDemsik lubi tę wiadomość
-
Demsik gratulacje :*
A ja melduję punktualna jak zwykle @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:53
Demsik lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Dziewczyny, czy możecie mi polecić (lub wskazać wątek na ovu z tym tematem) jakieś miejsce gdzie w Warszawie wykonują badanie droznosci ljajowodow jajowodow? Raczej myślę o badaniu prywatnym ale nie upieram się.
To będzie kolejny krok plus oczywiście seminogram Mojego. Daje sobie czas do końca roku później jeżeli wszystko będzie ok a my dalej nie w ciąży pomyślimy o in vitro -po prostu nie chce już dłużej czekać. Trzymajcie kciuki za mój spokój duchowy bo lekko nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 09:01
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Gratulacje zaciążone!!!
Sama pamietam mój cień cienia w 11dpo. A teraz ten cień cienia siedzi obok i przytula sie do mnie.
Zaraz policzę kiedy powinnam testować i Wam napisze, żeby dopisać do listy.
Czy któraś z Was pije ocet jabłkowy? Ja jestem w 9 dc i jeszcze nie pije, ale po weekendzie będę go robić to moze jeszcze sie przyda. Ovu przede mną
W jakich proporcjach pijecie?
Nie dam rady nadrobić tych wszystkich stron, ale ostatnio o imionach było. Mam Natalkę, która miała byc Maurycym. Dla drugiego zostaje Maurycy albo Hugo. Z dziewczynka zawsze mieliśmy problem. Byc moze Hania...ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
belldandy wrote:Demesik gratulacje daj nam po wirusku;)) Spokojnej ciąży!
Moja bratowa karmiła ponad 3 lata. Musiała zacząć przyjmować jakieś tabletki i mieć różne badania i tłumaczyła bratankowi, że jest chora i w ten sposób odstawiła. Bratanek do tej pory przytula się
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyDemsik! Gratuluję Ci, wspaniała wiadomość z rana
Dariaa, Bobby29 ściskam Was mocno! Nie poddawajcie się tylko walczcie do samego końca
Ja wstałam po późnowieczornym treningu i klima mnie załatwiła. Gardło zawalone, gustowna oprycha na ustach...dramat
Demsik, Marteczka93, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka to chyba też jest tym co siedzi w głowie człowiek odpuszcza bo i tak będzie klinika. Nasze nogi tam staną w styczniu 2017 jeżeli się nic nie zadzieje wcześniej samo. To może też zadziała cuda na moją głowę.
Demsik, Tygrysek lubią tę wiadomość