Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moje szczęście wlasnie zasnelo. A ja muszę wracać do sprzątania. Tak u nas jest, ja w piątki ogarniam chatę i weekend mamy wooolny!
Jakie macie olany na weekend?
My sie przejedziemy do Katowic chyba na Sląski Air Show i do Ikei.
Muszę zając myśli do ovu bo chyba zeświruje.
A dziś jeszcze widziałam ze kolejna dziewczyna co rodziła prawie tak jak ja jest w ciąży i brzuszek rośnie to trochę jej zazdroszczę. Wszyscy juz zaciazaja... Wiecie jak to jest, nie? Jak dookoła wszyscy w ciąży.
A tak z innej beczki. Jaki teraz termin porodu pokazuje? Te zaciążone? Co Wam pokazuje fioletowa strona mocy?Nola lubi tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Podobno implantacyjne sa czerwone\rozowe. Ja mam brazowe plamienie... Chyba od zlego poziomu progesteronu choc kazdy lekarz mi mowi ze mam wystarczajacy
Ja tak miałam jakoś w terminie @ w pierwszej ciąży. Ale wtedy juz wiedziałam ze zaciążyłam. W sumie lekarz nie powiedział mi z czego to, ale mówił ze jak nie żywa krew to ok.
A który masz dpo?Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Miałam dzisiaj testować, ale nie mam jak. Wczoraj po przebudzeniu miałam małe krwawienie jakby czerwony śluz i cały dzień czułam lekkie skurcze podbrzucha. Myślałam,że to @. Po południu pojechałam do mojej mamy, gdzie do najbliższej apteki jest 20 km. Wczoraj nie kupiłam testu,bo byłam pewna, że dzisiaj @ się rozkreci. A dziś nic,nawet bólu brzucha. Wydaje mi się,że wczoraj mogłam mieć plaminie implantacyjne. W niedzielę wieczorem wracam do siebie i będę testować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:No to już 3 kobiety zobaczymy kreski w myślą o klinice.
Demsik gratuluję!! nawet nie wiesz jak sir ciesze!
A czymś ten cykl jako starania się różnił?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:Wlasnie nie.seks byl na poczatku cyklu bez znaczenia i drugi dwa dni przed owu.coraz blizej okresu mialam duzo sluzu robilo mi sie mokro.i piersi bola mrowia.to tyle.nawet bylam zla na meza ze za mało seksu.i dzis zrobilam test dla spokoju i zamarlam.a teraz czekam do 15 na wyniki i masakra tak mi sie rece trzesa.
Demsik a pochwalisz sie tym teścikiem? Ja tak lubie patrzeć na pozytywy. Jak się napatrrzę to może u siebie wypatrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny