Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Wlasnie nie.seks byl na poczatku cyklu bez znaczenia i drugi dwa dni przed owu.coraz blizej okresu mialam duzo sluzu robilo mi sie mokro.i piersi bola mrowia.to tyle.nawet bylam zla na meza ze za mało seksu.i dzis zrobilam test dla spokoju i zamarlam.a teraz czekam do 15 na wyniki i masakra tak mi sie rece trzesa.
Jak zaszlam w ciaze z Corka w tym cyklu tez tak bylo i tez bylam zla na Meza ze za malo seksu
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski wlasnie robie obiad o 15 jade po wyniki i siade na kompa to wam wkleje.
Morwa, Pianistka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dariaa wrote:Mam często ostatnio nawet dwu dniowe krwawienie
-
https://naforum.zapodaj.net/41a68f6f4ebf.jpg.html
Robie to przez tel moze sie udaMorwa, melmarmis, ZakreconaŻona, cookiemonsterka, miśka1987, an.kie.tyk, zakocona, zFolwarku, Migracja, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
41a68f6f4ebf.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41a68f6f4ebf.jpg[/url]
Morwa, Kasiula09, blubka, zFolwarku, Tygrysek lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:A jak u Ciebie z progesteronem ? Ja miałam tylko raz krwawienie owylacyjne , bo nie można było tego nazwać plamieniem. Owulacja była potwierdzona przez ginekologa, oraz wyniki hormonow , a ja miałam duża nienomoge lutealną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 14:48
-
Dziewczyny dziś się zapisałam na 11.10 na kliniki niepłodności pierdziele niech mnie przebadaja już raz mialam badania konkretne w klinice Ale na NFZ w 2013 roku martwi mnie to i szczerze to nie wierzę że wszystko ze mmna okej jest tyle czasu to trwa A ja już nie mam sil na to wszystko
ZakreconaŻona, zFolwarku lubią tę wiadomość