Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Październik piękny miesiąc, ale ja jeszcze nie odpuszczam. Choć czuję, że się nie udało, to dzisiaj jest dopiero 9 dpo, więc jeszcze zatestuję. Mało tego, chyba z testowaniem w kolejnym cyklu i tak załapię się na końcówkę września
Pianistka, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Październik piękny miesiąc, ale ja jeszcze nie odpuszczam. Choć czuję, że się nie udało, to dzisiaj jest dopiero 9 dpo, więc jeszcze zatestuję. Mało tego, chyba z testowaniem w kolejnym cyklu i tak załapię się na końcówkę września
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Październik piękny miesiąc, ale ja jeszcze nie odpuszczam. Choć czuję, że się nie udało, to dzisiaj jest dopiero 9 dpo, więc jeszcze zatestuję. Mało tego, chyba z testowaniem w kolejnym cyklu i tak załapię się na końcówkę września
Pianistka, cookiemonsterka, VillemoVilo, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:9 dpo to jeszcze jest troche czasu, ja wrazie czego też się jeszcze załapię na końcówkę września. Niestety również czuję po kościach że się nie udało
Do mnie jeszcze owu nie zawitała, ale cycki nie bolą więc jeszcze nadzieja jest iiii jak łykam żelazo coś mi się wydaje, że cykl nie będzie 31 dniowy tylko dużo dłuższy... Więc nie wiem czy 14 będę testować. Zobaczymy w trakciePozytywne nastawienie -
Zaczynam stosować się do diety
W dzisiejszym menu:
I śniadanie: chleb kukurydziany, masło, jajko gotowane na twardo z sosem jogurtowym ze szczypiorkiem
II śniadanie: roladka mięsna/rybna: wędlina/łosoś wędzony, ser żółty, ogórek konserwowy/szparagi konserwowe, chrzan, pieczywo chrupkie 2szt
Obiad: naleśniki z warzywami lub ze szpinakiem
Kolacja: sałatka z mięsem: ogórek zielony, kurczak może być wędzony, mix sałat/sałata lodowa, pomidor, fasola czerwona, mozzarella, sos vinegret
SusannaDean, Morwa lubią tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyNo no Wrzesień zaczęty od kropy pierwsza zatestowała i pierwsza zdała egzamin czekamy co będzie dalej dziołchy
Ej ale miałam sen....okazało się, że mój mąż miał dziecko roczne z inną laską i nie, nie był to sen o wymowie zdrady...lecz wiecie z kimś ma a ze mną nie...mega moja psychika daje znać że coś mi się rąbie w głowę ?! Helloł ja tak nie myślę !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też bym już chciała testowac. A to dopiero 5dpo ale niee... Bede twarda poczekam do 10 wrzesnia a jak bede miała siłe to może nawet do 11 ;p i zobacze 2 piekne kreseczki (taką mam nadzieje ) a jak nie to sie nie załamie, młoda jestem- tak sobie myśle - mam czas jeszcze wiec i czas przyjdzie na mnie
SusannaDean, zFolwarku, Morwa lubią tę wiadomość
-
Wiem, wiem, że za wcześnie na testowanie. Ale tak bardzo chciałam zrobić mężowi urodzinową niespodziankę ;)Moja koleżanka z pracy, która jest w 6 tygodniu, zrobiła test koło 11 dpo i też miała negatywny, a kolejny już był z pięknymi II krechami
Zakręcona, ja naturalnie cykle mam 33 dniowe. Ale po clo miałam 26 dniowe. Jak się teraz nie uda, to w kolejnym cyklu będę pewnie na clo, więc powinnam się jeszcze załapać na wrzesień
Marcjanna, nigdy nie byłam w ciąży, więc ciężko mi powiedzieć, czy przeczucia śpię sprawdzają. Część kobiet twierdzi, że od razu wiedziały, że są w ciąży, a inne nie mają żadnych objawów i dowiadują się dopiero, jak się @ spóźnia. Także głowa do góry -
Mamuśka, u mnie test był pozytywny 10 dpo, wcześniej biel więc spokojnie
I ja z tych co "od razu wiedziały" tylko dlatego testowałam tak szybko bo czułam że się udało
Trzymam kciuki, zatestuj za kilka dni
Karola, nie łam się u mnie dziś 6 dpo i plan testować 7-ego