Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z kolei nie wiem co myslec juz. Dzis jest 31 dc, @ nie ma choc pierwszy termin byl w sobote. Wczoraj mialam lekko bezowy sluz przez chwile, dzis tez i nic dalej. Nie wiem chyba tez ziola o. Sroki mi cos poprzestawialy. Czy one moga wydluzac cykl? Pije je drugi cykl, pierwszy cykl skrocily do 27 dni, teraz bylam przekonana, ze @ bedzie maks 28 dniu i nic. Czy ktos wie czy one przedluzaja cykl???
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Wpływa estrogeny muszą rosnąć w fazie pęcherzykowej, dzięki nim rośnie endometrium a ich wysoki poziom , nastepnie spaktakularny spadek jest "zapalnikiem" dla lh ,którego wyrzut powoduje pęknięcie pęcherzyka. Tak mniej więc to działa Dong jako stymulant estrogenów ,dużo przyczynia się do tego aby wszystko działało sprawnie. Co innego jak się ma nadmiar estrogenów ,wtedy ich podbijanie nie działa korzystnie, a organizm głupieje i często robi wyrzuty lh, które źle wpływają na pęcherzyk ,który nie osiągnął jeszcze dojrzałości do pęknięcia. Także zioła są spoko pod warunkiem ,że wie się czy można się nimi wspomagać.
No i porównując cykl zeszły bez donga i niepokalanka (13 dc i 10 mm pęcherzyk, który podobno nie rósł ale 16 dc silny ból owu i testy owu pozytywne - mógł być za mały a pękł różnie bywa) a ten z dongiem od 4 dc (jezu pije to świństwo już 4 dni) i niepokalankiem od 1 dc - pęcherzyki wczoraj miały już po 8mm i 7 mm było ich kilka i wkrótce pewnie będzie dominujący i coś pęknie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudykot, chodzi o to, że migdały i czerwone wino ponoć dobrze działają na endonetrium Piszę ponoć, bo sama nigdy nie testowałam, ale od wielu osób słyszałam, że to dobrze działa
Gosia, to los ćwiczy teraz Twoją cierpliwość No nic, pozostałe Tobie tylko czekać Trzymam kciukiUkija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrudykot wrote:dzięki a sprawdzalyscie w usg czy rzeczywiście to działa?