Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi wiesiolek pomaga w produkcji śluzu i również działa fajnie do owulacji. Migdały i orzechy podjadam cały cykl. Orzechy częściej bo są tańsze, a porownywalam w tabeli wartości odżywczych i okazuje się, że są podobne więc kupuje orzechy częściej. Jakie mi się napatoczą włoskie lub ziemne w lupinach. Mąż też zjada równo zemna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Ja migdały ale jem od 1 do 14-15 dc tylko średnio paczkę zjem na cykl więc nie wychodzi drogo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:Kocham migdały jak mam to nie umiem się powstrzymać i zjadam całą paczkę a orzeszków kupie troszkę sklep mam pod nosem za migdałami albo musze polatać żeby na wagę kupić ile 10? To może je zjem zanim wrócę do domu. Hahhah
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Hej dziewczyny miałam dziś testować, jednak dziś 9dpo może być jeszcze za szybko. Więc o ile @ się nie pojawi najwcześniej będę testować w czwartek jeśli moja cierpliwość wytrzyma
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Jestem nałogową bakaliomaniaczką hihi
A próbowałas mieszanek studenckich? Matko, jakie to dobre, my z mężem to już momentami przesadzamy, 200g paczka schodzi w jeden wieczór^^ i każdy wyjazd na zakupy to kolejne paczki mieszanek studenckichMarcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrudykot wrote:A próbowałas mieszanek studenckich? Matko, jakie to dobre, my z mężem to już momentami przesadzamy, 200g paczka schodzi w jeden wieczór^^ i każdy wyjazd na zakupy to kolejne paczki mieszanek studenckich
rudykot lubi tę wiadomość
-
ggonia, też uważam, że 9 dpo to za szybko Po co oglądać jedną kreskę Tak jak pisze Samara, najwcześniej 12 dpo, a najlepiej to w 14
Dziewczyny, ja nie wiem co będzie z moim zachodzeniem w ciążę w tym miesiącu. Nadal jestem chora. Dzisiaj zostałam w domu, zamiast iść do pracy. Organizm jest osłabiony, bo nawet mi opryszczka wyszła -
nick nieaktualny
-
Ja myślę ze @ przyjdzie w niedzielę lub poniedziałek, jestem wpisana na testowanie na wtorek ale chyba też nie wytrzymam i zatestuje z wami w sobotę i to też mój jedyny test! trzeba nowe zamówić, bo pewnie jak zwykle z ciąży nici i będę w wątku październikowym...
-
Laski zadna kresek dzis nie wysikala?nie ladnie.mam nadzieje ze za kilka dni bedzie wysyp.trzymam mocno kciuki
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny