Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sandri_1 wrote:A ja byłam dzis na badaniu z receptorów w dłoni. Jestem bardzo sceptycznie nastawiona do tego, ale wyszedl mi dosc mocny stan zapalny pochwy. Hormony w porządku. Inne rzeczy mi sie potwierdzily typu skłonność do zapaleń ukladu moczowego i kiepska perystaltyka jelit oraz złogi w jelitach. Po za tym wyszly złogi ołowiu i mala ilosc b2 i b12 w organizmie. Ciekawe ile w tym prawdy. Przez to mam ochote zamiast hormonów zrobic wymaz z pochwy bo są ponoć bakterie ktore nie daja objawów a przeszkadzają w zajsciu. Co sądzicie?
To co innego. Byłam kiedyś u bioterapeutki, po zapaleniu oskrzeli (lekarze porobili to co mogli i wypisali do domu), nie wspomniałam jej o problemach z żołądkiem, a ona do mnie "ja tu widzę większy problem z żołądkiem" byłam w szoku,a innym razem miałam torbiel na jajniku (nie wiedziałam o tym) objaw ból brzucha, powiedziała mi o tym (lekarz potwierdził).
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyggonia wrote:U mnie to będzie 13dpo czyli średnia dł mojej lutealnej więc mogę testować, mam tylko nadzieje że bolący brzuchol na @ nie zwiastuje jej nadejścia
-
rudajola wrote:Ja testuję we wtorek, termin małpy w poniedziałek, sprobuje wytrzymać. Póki co brak objawów, bo przez ostatnie cykle miałam wszystkie objawy ciążowe, jednym słowem ciąża urojona, nawet na wykresie spadek jak na zagniezdzenie.
Teraz luz już się nie oszukuje ze coś jest na rzeczy, co ma być to będzie, ale ta druga część cyklu się wlecze,
W lodówce summersby ale na wszelki wypadek czeka do przyszłego tygodnia
Ooo to tak jak ja, @ raczej w pon a planowałam testować we wtorek ale czuje ze nie wytrzymam i chyba w weekend zrobię test. Który to twój cykl starań?
-
Olciuska wrote:Hej kochane błagam pomóżcie! Bo się zarysie. Byłam w GP (u lekarza... Mieszkam w uk) zrobił mi badania hormonalne tzn krwi
Wyszedł mi zbyt wysoki poziom testosteronu 4.73.. Lekarz powiedział że prawdopodobnie mam zespół policystycznych jajników. Mógł to stwierdzić po badaniu krwi? dodam że jestem szczupła i nie mam problemu z owłosieniem itd. Proszę pomóżcie. Dziękuję
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
sandri_1 wrote:A ja byłam dzis na badaniu z receptorów w dłoni. Jestem bardzo sceptycznie nastawiona do tego, ale wyszedl mi dosc mocny stan zapalny pochwy. Hormony w porządku. Inne rzeczy mi sie potwierdzily typu skłonność do zapaleń ukladu moczowego i kiepska perystaltyka jelit oraz złogi w jelitach. Po za tym wyszly złogi ołowiu i mala ilosc b2 i b12 w organizmie. Ciekawe ile w tym prawdy. Przez to mam ochote zamiast hormonów zrobic wymaz z pochwy bo są ponoć bakterie ktore nie daja objawów a przeszkadzają w zajsciu. Co sądzicie?
Uwazam, ze mozesz sprawdzic. To wazne i niezaleznie od jakis tam receptorow dloni. Powodzenia.
-
Dzisiaj termin @ i narazie cisza. Brzuch pobolewa ale juz prawie 2 tygodnie tak mam. U mnie jednak bole @ po owu to najwczesniejszy objaw ciazy. Z synami tak miala i teraz tez sie sprawdzilo. Oby tylko tak juz zostalo i kropek dobrze sie wessal we mnie jestem nad morzem ale kupie dzisiaj test i powtorze jutro, zobacze czy kreska bedzie ciemniejsza. A poniedzielek lece na bete, akurat dla.lekarza bede miec potwierdzenie.
Marcjanna, ojejku, s1985, cookiemonsterka, Kasiula09, rudykot, Morwa, zFolwarku, Migracja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A oto ja dziś o 6:30
12dpo
https://zapodaj.net/537061a407977.jpg.htmlojejku, s1985, cookiemonsterka, Kim8, Lottie, VillemoVilo, Pianistka, Kasiula09, aknovi, rudykot, Morwa, zFolwarku, zakocona, rosax3, Migracja, Demsik, aaagaaa89, kinga1185, monika_89 lubią tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny