Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Byłam
właśnie wyszłam z laboratorium, przyznali mi nawet zniżkę co mnie bardzo cieszy , bo trochę kasy u nich zostawiam
ale na wyniki muszę niestety trochę dni poczekać.
Morwa lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Morwa wrote:Byłam
właśnie wyszłam z laboratorium, przyznali mi nawet zniżkę co mnie bardzo cieszy , bo trochę kasy u nich zostawiam
ale na wyniki muszę niestety trochę dni poczekać.
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Ja bym była dobrej myśli. Test wykonałaś bardzo wcześnie, a zatem kreska nie mogła wyjść ciemniejsza przed upływem 5 min. Iza, leć na betę. To da ci już dziś odpowiedź, czy test się nie myli.Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url]
-
Luccecita wrote:Karola
najpierw bete zrób i progesteron i z wynikami idz, bo to bez sensu
Ja poszłam bez wyników, zrobiłam je dopiero na drugi dzień, lekarz już w w mój 30 dc stwierdził że macica rozpulchniona i już coś sie działo na usg, potwierdził ciąże i dał luteine bo plamiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 10:08
Natalia27.03.2016
-
Cześć Dziewczyny
Cholercia jakieś wirusisko mnie dopadło, leżę i kwiczę
Moja mama będąc w 2 ciążach miała przez pierwsze 4 miesiące @ - normalną, nawet nie wiedziała że jest w ciąży.
Mi lekarz (bardzo dobry i doświadczony) 2 tyg. po terminie @ powiedział że macica rozpulchniona ale jeszcze nie jest pewien czy to ciąza.... Więc u każdej kobiety jest inaczej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Morwa, dużo wiesz o dongu. Możesz mi potwierdzić że on rzeczywiście wpływa na owulację?
estrogeny muszą rosnąć w fazie pęcherzykowej, dzięki nim rośnie endometrium a ich wysoki poziom , nastepnie spaktakularny spadek jest "zapalnikiem" dla lh ,którego wyrzut powoduje pęknięcie pęcherzyka. Tak mniej więc to działa
Dong jako stymulant estrogenów ,dużo przyczynia się do tego aby wszystko działało sprawnie. Co innego jak się ma nadmiar estrogenów ,wtedy ich podbijanie nie działa korzystnie, a organizm głupieje i często robi wyrzuty lh, które źle wpływają na pęcherzyk ,który nie osiągnął jeszcze dojrzałości do pęknięcia. Także zioła są spoko pod warunkiem ,że wie się czy można się nimi wspomagać.
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co to ma być. Proszę iść na bete
Ja to bym pięciu minut nie wytrzymała
Morwa, clo ponoć zabija endometriumJa w 1 cs przy clo miałam cienkie. Teraz jem migdały i codziennie lampka czerwonego wina. U mnie po clo też był problem że śluzem, także jeszcze olej z wiesiołka biorę
Zobaczymy czy to pomoże. Bo co z tego, że będzie Owulacja jak ten biedny zarodek nie będzie miał gdzie się ulokować
-
gosssiagabrysiowa wrote:Dziewczyny moze mi ktoras z was napisac w jakie dni badac poszczegolne hormony bo chce sobie je zbadac w tym cyklu. Tzn w przyszlym
Edit:
Estrogeny można badać w 3dc, w 10 dc i razem z progesteronem 7-8dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 11:02
-
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, co to ma być. Proszę iść na bete
Ja to bym pięciu minut nie wytrzymała
Morwa, clo ponoć zabija endometriumJa w 1 cs przy clo miałam cienkie. Teraz jem migdały i codziennie lampka czerwonego wina. U mnie po clo też był problem że śluzem, także jeszcze olej z wiesiołka biorę
Zobaczymy czy to pomoże. Bo co z tego, że będzie Owulacja jak ten biedny zarodek nie będzie miał gdzie się ulokować
często przy problemach z endometrium po clo przepisują estrofem(jest to estrogen),który ma nadbudować endometrium. Zawsze możesz o niego zapytać lekarza ,w razie problemów może Ci go przepisać, ale najpierw spróbuj z winem i z orzechami bo to na pewno zdrowsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 11:00