Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Byłam właśnie wyszłam z laboratorium, przyznali mi nawet zniżkę co mnie bardzo cieszy , bo trochę kasy u nich zostawiam ale na wyniki muszę niestety trochę dni poczekać.
Morwa lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Morwa wrote:Byłam właśnie wyszłam z laboratorium, przyznali mi nawet zniżkę co mnie bardzo cieszy , bo trochę kasy u nich zostawiam ale na wyniki muszę niestety trochę dni poczekać.
-
nick nieaktualny
-
edka85 wrote:Ja bym była dobrej myśli. Test wykonałaś bardzo wcześnie, a zatem kreska nie mogła wyjść ciemniejsza przed upływem 5 min. Iza, leć na betę. To da ci już dziś odpowiedź, czy test się nie myli.Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Luccecita wrote:Karola
najpierw bete zrób i progesteron i z wynikami idz, bo to bez sensu
Ja poszłam bez wyników, zrobiłam je dopiero na drugi dzień, lekarz już w w mój 30 dc stwierdził że macica rozpulchniona i już coś sie działo na usg, potwierdził ciąże i dał luteine bo plamiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 10:08
Natalia 27.03.2016
-
Cześć Dziewczyny Cholercia jakieś wirusisko mnie dopadło, leżę i kwiczę
Moja mama będąc w 2 ciążach miała przez pierwsze 4 miesiące @ - normalną, nawet nie wiedziała że jest w ciąży.
Mi lekarz (bardzo dobry i doświadczony) 2 tyg. po terminie @ powiedział że macica rozpulchniona ale jeszcze nie jest pewien czy to ciąza.... Więc u każdej kobiety jest inaczej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Morwa, dużo wiesz o dongu. Możesz mi potwierdzić że on rzeczywiście wpływa na owulację?
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co to ma być. Proszę iść na bete Ja to bym pięciu minut nie wytrzymała
Morwa, clo ponoć zabija endometrium Ja w 1 cs przy clo miałam cienkie. Teraz jem migdały i codziennie lampka czerwonego wina. U mnie po clo też był problem że śluzem, także jeszcze olej z wiesiołka biorę Zobaczymy czy to pomoże. Bo co z tego, że będzie Owulacja jak ten biedny zarodek nie będzie miał gdzie się ulokować -
gosssiagabrysiowa wrote:Dziewczyny moze mi ktoras z was napisac w jakie dni badac poszczegolne hormony bo chce sobie je zbadac w tym cyklu. Tzn w przyszlym
Edit:
Estrogeny można badać w 3dc, w 10 dc i razem z progesteronem 7-8dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 11:02
-
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, co to ma być. Proszę iść na bete Ja to bym pięciu minut nie wytrzymała
Morwa, clo ponoć zabija endometrium Ja w 1 cs przy clo miałam cienkie. Teraz jem migdały i codziennie lampka czerwonego wina. U mnie po clo też był problem że śluzem, także jeszcze olej z wiesiołka biorę Zobaczymy czy to pomoże. Bo co z tego, że będzie Owulacja jak ten biedny zarodek nie będzie miał gdzie się ulokowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 11:00