Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaFasola wrote:Edka, ide ide... Lepiej dmuchac na zimne nawet jezeli nie ma ciazy :(juz raz sie o tym przekonalam tylko ze wtedy nie mialam zadnych plamien ani objawow poronienia dusiero na wizycie usg pokazalo ze plod sie nie rozwija i nie bylo slychac serduszka ale wtedy nie wiedzialam ze dzieje sie cos zlego i nawet nie mialam szans zareagowac ;(
To tak samo jak ja.
Chciałam tylko napisać, że mam coraz większą ochotę pójść dziś po test i rano siknąć. Jutro będzie 12dpo i myślę, że już by coś pokazał. Nie doczekam chyba 16-09.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Moj gin moze mnie dopiero jutro rano przyjac. Ale podjade zaniedlugo zapytam czy mnie przyjmie jak nie to sprobuje gdzies indziej
-
Nawet zmierzylam sobie temp ( wiem ze w ciagu dnia nie jest wiarygodna ) ale bylo 37.5 a w dzien @ zawsze mam nizsza nawet w ciagu dnia
-
nick nieaktualny
-
Zaraz sie zbieram do gin tylko czekam na mame bo mojego S niestety juz nie ma musial wyjechac i dopiero w piatek wraca.
A sama za bardzo sie boje jechac. Podjade najpierw tam gdzie przyjmuje moj gin bo tam jest odrazu labolatorium.. -
nick nieaktualny
-
Karola, nie przepraszaj tylko działaj! Leć na betę i koniecznie progesteron.
My tutaj ci przez neta nie ocenimy co się dzieje. To może być za niski progesteron i konieczne są leki, moze być biochemiczna, może być wszystko ok a plamienie może być z tych "zdarzających się". Ale do tego potrzebujesz szybko znać poziom bety i proga. więc leć do labu i trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:No właśnie, piszesz inaczej a wiesz może jak działa ten dong na endometrium? bo clo podobno osłabia z tego co dziewczyny pisały.
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dobrze działa na endometrium, bo zawiera fitoestrogeny, ale jak masz pcos , endometrioze albo inna przypadłość gdzie mogą występować wyższe poziomy estrogenów to dong będzie jak dolanie oliwy do ognia , bo jeszcze bardziej te estrogeny będzie podbijał.
Morwa lubi tę wiadomość
-
cookiemonsterka wrote:Morwa już byłaś na badaniach?
Karola leć na badania i nie zastanawiaj się. Trzymam kciuki -
nick nieaktualny