Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWariatkaa wrote:Sowka nie mam pojecia o co kaman w sumie to teraz bedziesz miala kurcze zagwostke. A duze te krwawienie? Sprobuj powtorzyc za dwa dni.
-
nick nieaktualnysłuchaj pre testy to też nie najlepsze testy według mnie
Co do @ jeśli jest @ nie ma ciąży...zazwyczaj. Możesz dla pewności iść na betę ale jesli jest obfite i z boleściami to myślę że nie ma sensu, ale zrobisz jak uważaszSówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:słuchaj pre testy to też nie najlepsze testy według mnie
Co do @ jeśli jest @ nie ma ciąży...zazwyczaj. Możesz dla pewności iść na betę ale jesli jest obfite i z boleściami to myślę że nie ma sensu, ale zrobisz jak uważasz
Boleści nie ma.Ale zdecydowanie nie jest to plamienie... ech... -
Morwa, cookiemonsterka, Sówka35, aaandzia lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDwie piękne mocne krechy! Zwiastują dzidzica lub dziedziczkę. Test na pamiątkę, moja mama zaszła w ciążę mając 40 lat i 17 lat minęło a ona nadal ma ten test pozytywny
-
Sówka35 wrote:Dziewczyny ,co o tym sądzicie??Miałam go robić wczoraj,ale przyszlo krwawienie wiec odpuściłam.Dziś jednak coś mnie podkusiło...
Co z tego ,ze druga kreseczka wyszla od razu skoro małpa jest...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7144de441a5.jpg -
SusannaDean wrote:Będę donga brać i to podobno działa jak clo Chyba tak jest bo jakbym miała takie pęcherzyki ładne we wcześniejszych cyklach to by nie była taka późna a zioła są naturalne więc organizm wie co robi ..nie to co chemia
-
Mi mozna juz chyba pol oficjalnie ( bo jeszcze wizyta u gin.) zaznaczyc ciazunie
Demsik, VillemoVilo, cookiemonsterka, kate88:), Kasiula09, Morwa, melmarmis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Całkowicie inaczej działa Dong niż clo, ale cel mają ten sam clo to cytrynian klomifenu ,a Dong to fitoestrogen plus witaminki. Bardziej przyrównałabym go z "lekiem" o nazwie estrofem, niż z samym clo
-
KarolaFasola wrote:Mi mozna juz chyba pol oficjalnie ( bo jeszcze wizyta u gin.) zaznaczyc ciazunie
KarolaFasola lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
Dostalam jakiegos plamienia... Nie wiem czy jechac szybko do lekarza jak na tescie wyszla dzisiaj druga blada kreska
-
Karola a plamienie żywą krwią czy raczej takie brązowe? W terminie @ w ciaży czasem zdazja sie plamienia i nie są groźne. Do 3 miesiąca sa dosc częstym zjawiskiem bo częśc macicy w której nie zagnieździł sie zarodek moze się zluszczac. Oczywiście Cie rozumię i Twój stres. Moze zadzwoń do swojego lekarza i spytaj co masz robic...