Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i kciuki.
rano udało mi się wyskoczyć na betę i mam wynik = 295 pojutrze powórzę badanie
nadal jestem w wielkim szoku i niedowierzaniu ale za to jak szczęśliwa
trzymam kciuki za jak największą ilość pozytywnych testów!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 15:33
Migracja, cookiemonsterka, zakocona, Morwa, kate88:), zFolwarku, She86 lubią tę wiadomość
-
julita wrote:dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i kciuki.
trzymam kciuki za jak największą ilość pozytywnych testów! -
julita wrote:dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i kciuki.
Gratulacje i zdrowia dla maluszka:) -
Mnie też coś dziś podkusilo i zrobiłam test... Chyba potrzebowałam kubeł zimnej wody na swój lep... Oczywiście negatyw i teraz pozostaje czekać na @. Muszę zamówić na nowy cykl testy ovu i myślę że październik będzie mój
-
Hej dziewczyny,
To moj pierwszy cykl staran, bylam wpisana dopiero na pazdziernik,bo mam dlugie i niergulrane cykle, ale w niedziele test owulacyjny pokazal mi szczyt owulacji, więc chciałam sie wpisać na 23 września.cookiemonsterka, zakocona lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualnyjulita wrote:dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i kciuki.
Ja 7dc dziewczyny a na jajniczkach pecherzyki po 8mm oj będzie się działo i to chyba szybko
Powiedzcie mi , lekarz mi powiedział, że to nic złego, bo każda ma inaczej, ale jeden jajnik mam za macicą i ciężko go znaleźć jest schowany, nie przeszkadza to w niczym? Mówił, że to nietypowe, ale nic nie szkodzi -
nick nieaktualnyW czwartek kontrolne usg czy tę pęcherzyki rosną dalej ale przeczuwam, że tak i będzie piękna owu dużo szybsza bo może nawet 13-14 dc Dong quai rządzi ! Ostatnim razem 13 dc i 10 mm pęcherzyk wiem co mówię
Morwa, cookiemonsterka, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:W czwartek kontrolne usg czy tę pęcherzyki rosną dalej ale przeczuwam, że tak i będzie piękna owu dużo szybsza bo może nawet 13-14 dc Dong quai rządzi ! Ostatnim razem 13 dc i 10 mm pęcherzyk wiem co mówię
Sówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo skończonej miesiączce kochana bo dong nasili krwawienie, ale już się rozejrzyj kupić bo cieżko dostać najlepiej przez internet akurat za 3-4 dni dostaniesz i zaczniesz. Ja mam w proszku, jest mega obrzydliwy. 4-5 dc piłam z tego napar, wczoraj i dziś 6-7 dc biorę łyżeczkę tego proszku i popijam wodą, bo wynalazłam, ze ma silniejsze działanie i oczywiście lepiej smakuje, jak spróbujesz herbatki wspomnisz moje słowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny