Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zatestowalam bo nie wytrzymałam i wyszla bardzo slaba kreska widoczna gołym okiem lacznie po 5min a na ulotce pisze by nie interpretować po upływie 5 min nie wiem co o tym sądzić
Morwa, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
2 dni okres mi sie spoznil, testy pozytywne ale blade... Moze ciaza biochemiczna ? To jest sluz i krew nie czerwona tylko raczej taka brązowawa jasna.. Nie wiem, czerwonawa tez troche i malutka ilosc.
-
Nie nic nie robilam. Mialam isc na bete w tym tyg i wgl ale chyba juz nie potrzebne ;(
-
Zaraz sie bieram i chyba podjade.... Bo jakby tylko 1 test pokazal ta kreske to ok,bo wiem ze sikacze nie sa pewne ale to az 5 testow !
Jestem zalamana .... -
nick nieaktualny
-
She.a jak wygladalo u ciebie to plamienie ?
Ja nie czuje zadnych boli brzucha tylko lekka krew nie wiem nawet jaki ma za bardzo kolor taki troche czerwony troche brązowy -
Karola, ja miałam 2 razy ciąże biochemiczne i to wyglądało tak ze robiłam testy ciążowe i na nich tylko blade kreski. Powinny z dnia na dzien ciemniec a one wciąż były blade. Praktycznie żaden przyrost bety, w końcu spadek i @. W ciazy z Emmą ciaza sie rozwijała a ja przez 3 miesiace krwawiłam kilkukrotnie, szczególnie w terminach @ jak i pomiędzy. Ale Beta przyrastala, testy wychodziły coraz ciemniejsze, dziecko rosło... Tak było u mnie. Ja bym na twoim miejscu juz cisnęła na betę i progesteron a potem z tym do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 08:15
-
KarolaFasola wrote:She.a jak wygladalo u ciebie to plamienie ?
Ja nie czuje zadnych boli brzucha tylko lekka krew nie wiem nawet jaki ma za bardzo kolor taki troche czerwony troche brązowy
No to u mnie był podobny, taki pod brąz Też się wystraszyłam, tylko że jak byłam przekonana, że zaraz rozkręci się @, a dwie kreski wyszły dopiero w 3 dniu plamieniaNatalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z poprzedniczkami, beta - koniecznie! Za dwa dni powtórz będziesz wiedziała czy przyrasta czy spada. Do tego progesteron i będziesz miała czystą sytuację.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:
-
Edka, ide ide... Lepiej dmuchac na zimne nawet jezeli nie ma ciazy :(juz raz sie o tym przekonalam tylko ze wtedy nie mialam zadnych plamien ani objawow poronienia dusiero na wizycie usg pokazalo ze plod sie nie rozwija i nie bylo slychac serduszka ale wtedy nie wiedzialam ze dzieje sie cos zlego i nawet nie mialam szans zareagowac ;(
-
nick nieaktualnyhej, Dziewczyny czy zaistniała szansa abym zaszła w ciąże, otóż:
05.09 ginekolog stwierdził lekką infekcją, ok. Jednak opis do badania USG brzmi: jajnik lewy z pęcherzykiem śr.20mm. W czwartek powinna nadejść @ jednak do dziś się nie pojawiła. Wiem,że na pewno przez stres i antybiotyk(sierpień) na gardło mogło dojść do rozregulowania cyklu, który był jednak co 28 dni.Dodam że poprzednia @ była 11.08. Od wizyty u ginekologa kochamy się codzienie...
co o tym sądzicie ?
hej zrobiłam test wczoraj wieczorem i wyszedł negatywny czekam na pojawienie się @ jeśi nie pojawi się dziś to jutro powtórzę test