POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Bylam u gp. Krwi upuscilam. Do pl pojade z badaniami juz
Mona_M wrote:CZeść i czołgiem.
Chyba zaczynam czuć jajniki.... albo sobie wmawiam
Monitoring mam w piątek, i już cholera mnie trzęsie z braku cierpliwości do czekania.
dziewczyny, dziś zakupuję aleksisowe paski i teraz mi powiedzcie: sikać rano, po południu, wieczorem? jakieś inne złote rady doświadczonych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 11:53
-
nick nieaktualny
-
Kattalina ja mam z clearblue digital i tam kaza z porannego sika. Ale paski ktore mam to podobno trzeba po poludniu. Ale zeby na kilka godzin przed (chyba 3 ale glowy nie dam sobie uciac) nie pic i nie sikac. I zawsze o podobnej porze. Ja robilam w pracy przed wyjsciem. ale ja tu sama jestem wiec jak przychodzi godzina zamkniecia to rolety opuszczam imoge nawet nago biegac
-
nick nieaktualnywłaśnie byłam z Morwą na jednej dacie jej się udało to może i mi się teraz na listopad uda dziewczyny zamówiłam sobie kwas foliowy i w gratisie przysłali mi czasopismo "chcemy być rodzicami" i jeden test owulacyjny haha co ja mam z tym testem jedniuteńkim zrobić ? zaszaleli
-
nick nieaktualnyasiuś wrote:Dziewczynki bo ja jestem zupełnie nową i zielona...... to tu u Was trzeba się zapisać na konkretną datęi jest jedno miejsce?
Na poprawe humoru przeprowadziłam u siebie avatarowa metamorfozę. -
Hej, ja używałam tylko paskowych i faktycznie ponoć trzeba ich używać wieczorem o stałej porze, ponoć wtedy jest największe stężenie hormonu LH. Ja myślałam, że moje były zepsute, bo długo mi wychodziły negaty, ale widocznie one były po prostu mało czułe i dopiero jak mi skoczył hormon w kosmos to pojawiły się dwie krechy
Mimo to chyba bardziej będę się kierować śluzikiem i swoimi odczuciami taki plan na listopadstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
ewelinka2210 wrote:Hejka
Mi testy wychodziły, ale zrezygnowąłam, bo owulcję amm jak w zegarku, cykl ok, ale jakoś zaskoczyć nie chce. Może w tym płodnym paźdzerniku mi się uda
ewelinka2210 lubi tę wiadomość