X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
Odpowiedz

POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak gluten ok. To na pszenna zamień ;)

• Złota Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattlaina, polecam thermomixa. jest kosztowny, ale to zakup na lata. Miałam kilka robotów, w sumie wydałam na nie pewnie równowartość TM, a TM jest najlepszy, najtrwalszy i najbardziej przydatny z nich wszystkich.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że jest świetny, ale ta cena mnie jednak przeraża...

preg.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z lekkim opóźnieniem, bo ostatnio bardzo mało bywam na forum (czemu doba nie może trwać 48h? ;)))) ) - Morwa, bardzo mi przykro :(((((((((

A tak w ogóle - zerknęłam na pierwszą stronę i... hmmm, d*** nie urywają nasze statystyki listopadowe ;) Mam nadzieję, że w grudniu będzie lepiej, ojjj tak :)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • czeeekolada Debiutantka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny właśnie odebrałam betę 206,4 a norma laboratorium jest 0,00 - 5,00 to znaczy ze się udało? :))))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 16:23

Maczek, pepsunieczka, Vesper, kattalinna, emaj, Migracja, Bratek lubią tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czeeekolada wrote:
    Dziewczyny właśnie odebrałam betę 206,4 a norma laboratorium jest 0,00 - 5,00 to znaczy ze się udało? :))))

Piękna beta, gratulacje :)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Kattalinna Z sojowa sie nie spotkalam jeszcze.
    A Ty tylko na IG patrzysz czy glutenu tez nie jadasz?

Maczku moja apka odnosnie IG pokazuje ziemniaczana na zielono. Czyli ze IG jest niskie.
    Chyab czas poszukac innej apki...
    Będę z sojową eksperymentować w sobotę, zacznę od jej zrobienia bo mam ziarna soi. Podobno dobrze klei więc liczę na dobre połączenie z gryczaną do ciasta na pierogi. A może któraś z Was ma gotowy przepis na pierogi z niskim Ig? :) te w intrenecie każą ziemniaczanej dodawać

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię pierogi ze zwykłej mąki pszennej razowej, drobno zmielonej, bez żadnych dodatków.

To nie będzie oczywiście super-niskie IG, ale lepsze, niż przy zwykłej mące.

Oczywiście odpada przy opcji bezglutenowej ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wykluczam, że tym się zakończy ;) jednak postanowiłam zawalczyć o niski Ig ;) jak się uda to będzie podwójny sukces bo w życiu jeszcze pierogów nie robiłam ;)

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Nie wykluczam, że tym się zakończy ;) jednak postanowiłam zawalczyć o niski Ig ;) jak się uda to będzie podwójny sukces bo w życiu jeszcze pierogów nie robiłam ;)

Wcale? Oj :D To może najpierw spróbuj na zwykłej mące zrobić małą ilość i zobaczysz, jaką konsystencję powinno mieć dobre ciasto, a potem szalej z wersją trudniejszą? ;)

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepić lepiłam to ciasto znam. tylko mama zawsze gniotła ;) coś wyjdzie i oczywiście wersja beta będzie na kilka sztuk dosłownie w razie wu ;)

preg.png
  • gosssiagabrysiowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz nie naleze do listopadowych plusikow....poroniłam samoistnie

f2w33e3kcrry2bu4.png

• emaj Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 19:15

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosssiagabrysiowa wrote:
    juz nie naleze do listopadowych plusikow....poroniłam samoistnie
    Przykro mi :(

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
‹‹ 184 185 186 187 188
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ