POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry w ten szary ponury poranek!
Tym razem to moja temperatura robi mnie w ciula... Pytanie za sto punktów, kiedy mam iść na progesteron? Jeśli pęcherzyk w ogóle pękł to ja obstawiam 15-16 dc. Tylko teraz przez tę monotonną linię normalnie zgłupiałam -
kattalinna wrote:Co tu tak cicho? Dzisiejsze testy pozytywne gdzie?
Może do innych też przyszła wredna @ jak do mnie i z testowania nic nie wyszło
Tak czy siak miło by było zobaczyć czyjeś || kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:15
-
nick nieaktualny
-
ja siknęłam sobie dzisiaj i jest minusik . Już za długo mi zalegają w szafie te testy to muszę zużyć i nie kupować więcej . Termin @ na 25 listopada.
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja jakbym tylko miała test, to bym sikała już dziś, a tak to nawet na jutro nie mam, musiałabym wsiąść w samochód i do galerii po test pojechać, a średnio mi się chce... tzn gdybym wiedziała, ze tam będa dwie kreski, to bym pobiegła nawet, a tak jakoś wolę jeszcze się połudzić, że może moooże coś się udało i zdaje się, ze test wykonam dopiero we wtorek, w 13dpo - wtedy zawsze spada mi temp przed @.
Buziaki -
Mi spada w dzień @ rano a @ po południu przychodzi. A fl mam 12 dni. A już dawno kupiłam testy na allegro i muzę się ich pozbyć. Dziś zrobiłam i jakiś zalany się zrobił nie pierwszy raz więc chce je wykorzystać a potem dopiero jak @ nie będzie to kupię.
-
kattalinna wrote:Dzień dobry w ten szary ponury poranek!
Tym razem to moja temperatura robi mnie w ciula... Pytanie za sto punktów, kiedy mam iść na progesteron? Jeśli pęcherzyk w ogóle pękł to ja obstawiam 15-16 dc. Tylko teraz przez tę monotonną linię normalnie zgłupiałam
hmmm wymieniłybyśmy się co nieco wykresami:D ja Ci oddam troche moich skoków i dołów, w zamian za jakąś stabilizację
jak proga zrobisz ok 23 dc to bedziesz wiedziala czy byla owu;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witajcie dziewczynki!
Jeszcze nie przejrzałam ostatnich postów postanowiłam się z Wami przywitać.
Mamy synka 8 lat i zdecydowaliśmy się NARESZCIE na kolejne dziecko, to nasz pierwszy cykl starań.
Planowana @ na 29-30.11 i już jesteśmy po staraniach w tym cyklu, ciekawe co będzie.. -
pepsunieczka wrote:Nie nie ...inne...