POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepsunieczka na BellyBestFriend jest kalkulator beta hcg. Wpisz w googla : kalkulator beta hcg i wybierz belly. Wpisz dane z badań i zobacz
pepsunieczka, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
pepsunieczka wrote:Wiem...tyle ze niestety w niedziele nie wielki wybór miałam albo robie gdzie mogę albo wcale...
Prawidłowy przyrost to jaki powinien być?
A ta luteina o fuj...
Mówią, że 66% w ciągu 48 godzin lub 114% w ciągu 72 godzin, ale nie pamiętam o jakiej porze dnia robiłaś poprzednie badanie i ile dokładnie godzin minęło między jednym a drugim pobraniem krwi. No i to inny lab, więc nie ma co porównywać- inne maszyny, inne odczynniki. Wybierz sobie jeden z nich i zrób tam kolejne badanie za dwa dni i wtedy porównaj dwa odpowiednie wyniki. Są na sieci kalkulatory przyrostu bHCG. -
Dziekuje...opóźniona...
Zwei...dziekuje...ale jak pisalam nie jestem wstanie zrobić bety,dziś wyjeżdzam z pl...
1 wynik 20.11.. po 16
2 wynik 22.11.. po 10
Rozumiem że nie ma sie do czego odnieść...tak jak piszesz...sprzety różne,odczynniki...
Kalkulator nic dobrego nie powiwdział...
Jestem pesymistką więc łatwiej bedzie mi znieść porażke...
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
pepsunieczka wrote:Dziekuje...opóźniona...
Zwei...dziekuje...ale jak pisalam nie jestem wstanie zrobić bety,dziś wyjeżdzam z pl...
1 wynik 20.11.. po 16
2 wynik 22.11.. po 10
Rozumiem że nie ma sie do czego odnieść...tak jak piszesz...sprzety różne,odczynniki...
Kalkulator nic dobrego nie powiwdział...
Jestem pesymistką więc łatwiej bedzie mi znieść porażke...
A to kupa... No nic, może to i lepiej, może nie będziesz się podwójnie stresować. Bo dupy nie urywa ten przyrost. Ja miałam dwie takie ciąże ze słabym przyrostem, naczytałam się miliona historii w całym polsko i anglojęzycznym internecie i chociaż pojawiały się historie kiepskich przyrostów zakończonych porodem w terminie, to niestety większość przypadków nie miało tak szczęśliwego zakończenia. Więc obyś się miło rozczarowała. Wcinaj luteinę, nie marudź że niedobrapepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Pomorzanka wrote:Dziewczęta właśnie próbuję rozszyfrować Wasz "żargon" forumowy i kiepsko mi idzie..
Co to są te "smarki" na przykład? -
nick nieaktualny
-
Pomorzanka wrote:No to nieźle
Fajnie by było stworzyć jakiś wątek dla nowych ze słowniczkiem skrótów wcelu szybszego wdrożenia
To był kiedyś żargon używany jedynie w wątku Wiedźm, ale rozpełzł się po całym Ovu.
W pierwszym wpisie w wątku Wiedźmowym masz słowniczek, aczkolwiek smarków tam nie było, zaraz dopiszę
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wrozenie-z-wykresow-czarownice-w-oparach-absurdu,5321.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie co Dziewczyny, patrzę i patrzę na moj wykres...
Ja nie optrafię uwierzyć, że moze mi sie udać, a takie myslenie nie jest dobre.
Ale nie potrafię, tak przywykłam do porażki, że nie wyobrażam sobie, ze moge byc w gronie szczęśliwców...
Boję się zrobić test, tyle ich zrobiłam w ostatnim czasie, ze mam dość, na niektórych nawet były słynne cienie, była nawet pozytywna beta, mam pietra przed testowaniem, a jeszcze niedawno testowałam obsesyjnie niemal...
-
Marta.83 wrote:wiecie co Dziewczyny, patrzę i patrzę na moj wykres...
Ja nie optrafię uwierzyć, że moze mi sie udać, a takie myslenie nie jest dobre.
Ale nie potrafię, tak przywykłam do porażki, że nie wyobrażam sobie, ze moge byc w gronie szczęśliwców...
Boję się zrobić test, tyle ich zrobiłam w ostatnim czasie, ze mam dość, na niektórych nawet były słynne cienie, była nawet pozytywna beta, mam pietra przed testowaniem, a jeszcze niedawno testowałam obsesyjnie niemal...
Sikaj na normalnego testa i nie kwękaj, wykres ładny, a testy owulacyjne np. u mnie nie pokazywały ciąży, przestań na nie sikać. Przygotuj ciążowy na środę i czekamy na wynik
Boisz się sikać na testa, a dziecka się mieć nie boisz? Stara krowa jesteś, nie ma się co bać małego papierowego paseczka
Ja mimo dwóch poronień sikam na patyki ochoczo i częstoMarta.83, Kjopa3, Reni555, Maczek lubią tę wiadomość