POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Ja mierze po nowemu, nie jestem przekonana czy temperatura aż tak wzrasa przez godzine snu zwłaszcza jak się później chodzi spać.
-
nick nieaktualnyNo ja mierze tempke jak wstaje. Jakbym sie miała budzić godzinę wcześniej tylko po to żeby termometr sobie włożyć to bym oszalała, bo ze spania już nici.
No ale to różnice możesz mieć 1 dzień czyli w niedzielę, bo w poniedziałkowy pomiar już do niedzielnego mozesz porównać. No chyba że faktycznie były nagle ogromny skok temperatury między sobotą a niedzielą.... no to wtedy jest nie halo i faktycznie warto by wrócić do poprzedniej godziny pomiaru.
Edit:
A wiesz ile razy ja "rzucałam w kąt" termometr Jakoś zawsze wracałWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:46
-
to jest straszne uzależnienie... my teraz byliśmy poza domem na weekend i zostawiłam termometr w domu, to czułam się że czegoś mi brakuje a to mierzenie i tak by nie miało najmniejszego znaczenia bo siedzieliśmy do 3 w nocy przy %
Sarayu lubi tę wiadomość
-
Ja też lubię wiedzieć, co się dzieje w moim cyklu i dlatego mierzę tempkę Przez weekend też imprezowaliśmy i siedzieliśmy do rana, także mam dwie temperatury zaburzone dzis nad tym ubolewam normalnie kac moralniak
Teraz mierzę wg nowego czasu, tylko sobie zaznaczyłam na wykresie w notatkach kiedy była ta zmiana czasu, żeby w razie dziwnego wykresu móc sobie to jakoś zinterpretować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:51
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja mierzę zawsze tym samym termometrem. Jak pokazuje nie po mojej myśli to mój mąż mówi "zepsuty" a jak potem jest ok to "ooo naprawił się ". Też ile razy bym nim rzuciła zawsze wraca jak bumerang
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 10:51
JoHanna, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
kattalinna wrote:to jest straszne uzależnienie... my teraz byliśmy poza domem na weekend i zostawiłam termometr w domu, to czułam się że czegoś mi brakuje a to mierzenie i tak by nie miało najmniejszego znaczenia bo siedzieliśmy do 3 w nocy przy %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 11:12
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Sarayu wrote:hehe dobre, ja znowu chciałam mierzyć temperaturkę na wyjeździe u rodziny. Nastawiłam budzik, sięgam ręką po termometr, a tu orientuję sie, że przecież z teściami w jednym pokoju śpimy po mierzeniu było
Sarayu, ChudaRuda lubią tę wiadomość
marzusiax wrote:No ale nie w 1 łóżku co nie? Cichaczem termometr do picki i już załatwione
Hehe padłam... no nie w jednym ale jak znam swoja teściową to ją każdy szmer dobudzi i by szukała po mieszkaniu, co piszczyMartynka30, pepsunieczka, ChudaRuda lubią tę wiadomość
-
Sarayu wrote:Hehe padłam... no nie w jednym ale jak znam swoja teściową to ją każdy szmer dobudzi i by szukała po mieszkaniu, co piszczy
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Sarayu wrote:Hehe padłam... no nie w jednym ale jak znam swoja teściową to ją każdy szmer dobudzi i by szukała po mieszkaniu, co piszczy
ChudaRuda, Marta.83, Sarayu lubią tę wiadomość
Powinni to uzależnienie jakoś nazwać Pomysły?
Jak już wpadłam w ten nawyk mierzenia to muszę stwierdzić, że nie jest to jakoś specjalnie upierdliwe. Jeśli chodzi o zmianę czasu to u mnie temperatura się powywracała... Jakaś taka wysoka w porównaniu do innych cykli.
Emaj - też zaczęłam homeopatycznie zażywać olejek z oregano Zobaczymy czy będą efekty"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho