Poznań i okolice
-
Do Kopyry chodziłam wcześniej. Straciłam do niego zaufanie jak przy becie 200 powiedział, że widać pecherzyk w macicy, co jest absurdem, a później okazało się że to ciąża pozamaciczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 22:45
-
Paulina_2603 wrote:Do Kopyry chodziłam wcześniej. Straciłam do niego zaufanie jak przy becie 200 powiedział, że widać pecherzyk w macicy, co jest absurdem, a później okazało się że to ciąża pozamaciczna.
Czemu absurdem? Aż tak się nie znam...
-
Dlatego absurdem, bo przy becie 200 nie ma prawa być cokolwiek widać na usg. Dopiero koło bety w granicy 1000 może być widoczny pecherzyk ciążowy...
Po czasie stwierdziłam, że powiedział mi to co chciałam usłyszeć... -
Paulina_2603 wrote:Słyszałam, że Kampioni to dobra specjalistka
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja chodzę w Poznaniu do dr. E. Drews- Piaseckiej.
Jest przemiła i ogólnie nie mam do niej zastrzeżeń, ale zastanawiam się nad zmianą na jakiegoś lekarza z Raszei, bo tam ewentualnie chciałabym (chyba) rodzić
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Fatalita wrote:ale zastanawiam się nad zmianą na jakiegoś lekarza z Raszei, bo tam ewentualnie chciałabym (chyba) rodzić
Ja rodziłąm na Raszei 3 lata temu i byłam bardzo zadowolona. Miałam lekarza w tym szpitalu. Kolejny raz bez zastanowienia rodziłabym również tam
-