X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozytywny wynik testu po godzinie
Odpowiedz

Pozytywny wynik testu po godzinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Robiłam dzisiaj test ciazowy który od razu był negatywny. Jak sprzątal am chciałam go wyrzucić, ale zobaczyłam drugą kreskę blada, ale widoczna z daleka. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, czy któraś z was tak miała?

• Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na niektorych testach jest napisane ze wynik wiarygodny jest do kilku minut po zrobieniu testu. Przeczytaj ulotkę ! Natomiast wiem że są również takie które faktycznie pokazują prawidłowy wynik po dluzszym czasie :) Zrob test innej firmy albo idź na betę :) Powodzenia :)

Natu95 lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• Natu95 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupię innej firmy. Okres mam dostać dopiero za 4 dni. Ta kreska druga była dosyć wyraźna i zabarwiona na różowo

• Szpilkka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik testu na etapie bardzo wczesnej ciazy czasem wychodzi tak slabo ze trzeba pod swiatlo wypatrywac kreseczki. Moze u ciebie tez ona byla tylko bardzo jasna a po czasie sciemniala bo test wysechl. Zrob rano np pre-test albo bobo test. Sa bardzo czule.

82dox1hp9jc30rad.png
    gyxwl6d8duuarpfk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ