X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozytywny wynik testu po godzinie
Odpowiedz

Pozytywny wynik testu po godzinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Robiłam dzisiaj test ciazowy który od razu był negatywny. Jak sprzątal am chciałam go wyrzucić, ale zobaczyłam drugą kreskę blada, ale widoczna z daleka. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, czy któraś z was tak miała?

• Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na niektorych testach jest napisane ze wynik wiarygodny jest do kilku minut po zrobieniu testu. Przeczytaj ulotkę ! Natomiast wiem że są również takie które faktycznie pokazują prawidłowy wynik po dluzszym czasie :) Zrob test innej firmy albo idź na betę :) Powodzenia :)

Natu95 lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• Natu95 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupię innej firmy. Okres mam dostać dopiero za 4 dni. Ta kreska druga była dosyć wyraźna i zabarwiona na różowo

• Szpilkka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik testu na etapie bardzo wczesnej ciazy czasem wychodzi tak slabo ze trzeba pod swiatlo wypatrywac kreseczki. Moze u ciebie tez ona byla tylko bardzo jasna a po czasie sciemniala bo test wysechl. Zrob rano np pre-test albo bobo test. Sa bardzo czule.

82dox1hp9jc30rad.png
    gyxwl6d8duuarpfk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ