X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pozytywny wynik testu po godzinie
Odpowiedz

Pozytywny wynik testu po godzinie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natu95 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Robiłam dzisiaj test ciazowy który od razu był negatywny. Jak sprzątal am chciałam go wyrzucić, ale zobaczyłam drugą kreskę blada, ale widoczna z daleka. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, czy któraś z was tak miała?

• Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na niektorych testach jest napisane ze wynik wiarygodny jest do kilku minut po zrobieniu testu. Przeczytaj ulotkę ! Natomiast wiem że są również takie które faktycznie pokazują prawidłowy wynik po dluzszym czasie :) Zrob test innej firmy albo idź na betę :) Powodzenia :)

Natu95 lubi tę wiadomość

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• Natu95 Debiutantka

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupię innej firmy. Okres mam dostać dopiero za 4 dni. Ta kreska druga była dosyć wyraźna i zabarwiona na różowo

• Szpilkka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2019, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik testu na etapie bardzo wczesnej ciazy czasem wychodzi tak slabo ze trzeba pod swiatlo wypatrywac kreseczki. Moze u ciebie tez ona byla tylko bardzo jasna a po czasie sciemniala bo test wysechl. Zrob rano np pre-test albo bobo test. Sa bardzo czule.

82dox1hp9jc30rad.png
    gyxwl6d8duuarpfk.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ