PRENATAL PROBABY WOMAN+MAN
-
nick nieaktualnyCzy słyszałyście coś o tym środku ? Wczoraj gdy pytałam o witaminy jakieś dla męża idla mnie w kilku aptekach w każdej polecali mi właśnie to , cena to 160 złotych na zmówienie ale podobno pomaga . Czy brał to ktoś ? Póki co sobie kupiłam vitamin plus mama a dla męza nic nie mieli
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja osobiście nie słyszałam o tym
Mój bierze Salfazin 1 miesiąc , kwas foliowy i omege 3
A ja biore FemibionWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 17:37
-
nick nieaktualny
-
Tak
też się zdzwiłam jak mi ginek polecił
Ale podobno mężczyźni w czasie starań o dzidziusia powinni też powinni zażywać dodatkowo Selen oraz cynk pozytywnie wpływają na płodność u mężczyzn, natomiast L-karnityna odpowiedzialna jest za poprawę jakości nasienia.
A to link o kwasie foliowym dla facetów
http://www.strefakobiety.pl/dziecko/chce-byc-mama/starania-o-dziecko/kwas-foliowy-rowniez-dla-twojego-mezczyzny.aspx
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto bede mu dawała te witaminy moje vitamin plus mama , tam też jest kwa foliowy a pozatym witamina: A, D, E, C, B1,B2,B6,B12,niacyna, biotyna, kwas pantenowy, wapń , magnez, zelazo, cynk , mangan , miez, jód- troche mnie dziwi ze tyle w 1 tabletce
-
BOBASEK wrote:to bede mu dawała te witaminy moje vitamin plus mama , tam też jest kwa foliowy a pozatym witamina: A, D, E, C, B1,B2,B6,B12,niacyna, biotyna, kwas pantenowy, wapń , magnez, zelazo, cynk , mangan , miez, jód- troche mnie dziwi ze tyle w 1 tabletce
Tak mi ginek zalecił, tzn mojemu.
Karolina one nie mają pomagać u kobiet na płodność tylko zapobiegać wadom wdodzonym u płodu. -
BOBASEK wrote:Czy słyszałyście coś o tym środku ? Wczoraj gdy pytałam o witaminy jakieś dla męża idla mnie w kilku aptekach w każdej polecali mi właśnie to , cena to 160 złotych na zmówienie ale podobno pomaga . Czy brał to ktoś ? Póki co sobie kupiłam vitamin plus mama a dla męza nic nie mieli
Ja nawet nie byłam w stanie skończyć jednego opakowania ponieważ w połowie mój organizm przestał to tolerować,od razu po tym wymiotowałam10.02.15 - 1 ICSI - blastocysta 4AA -
wady wrodzone płodu to kwas foliowy inne witaminy mają rzekomo wspomagać płodność jak np arginina ma wpływać na ukrwienie macicy....a karnityna w saszetce dla mężczyzn przyspieszać plemniki i zmniejszać lepkość.....to jest wspomaganie płodności.....Karolina
-
Mój M łyka Salfazin nawet bez oporów - i sam zauważył że lepiej ogólnie się czuje Widać brakowało mu tez innych wit
-