SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proba o pomoc
Odpowiedz

Proba o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Mam ogromny dylemat. Prosze Was o pomoc. Jestem w trakcie staran tzn dzis ostatni dzien plodny i dzialamy. Poronilam wczesniej pierwszą ciaze.chwilowo zawiesilam gin wiec nie mam kogo spytac.
    Dzis mam termin rehabilitacji na kregoslup. Mam tens i ultradźwięki ,pole magnetyczne oraz borowine na odcinek piersiowy i szyjny.
    Czy te zabiegi moga zaszkodzic gdyby sie udalo zajsc? Co byscie zrobily na moim miejscu?
    Bardzo prosze Was o pomoc bo nie wiem co robi c

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ? Kobitki pidpiwiedzcie cos prosze

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rehabilitację przerwij jakbyś zaszła w ciążę
    Ja normalnie chodziłam na rehabilitację a jak test wyszedł pozytywny przerwałam
    Momo starań żyć trzeba normalnie

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo Aga30.to dla mnie trudna decyzja ale skoro tak piszesz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia naprawdę trzeba żyć normalnie bo czliwiek do głowy dostanie i na pizzę nie pójdzie bo nie zdrowa
    Wiem coś i tym bo 10 lat starań za mną i chyba im mniej myślimy o tym i odpuszczamy to wtedy wychodzi
    Powodzenia ;)

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Aga. Doświadczyłam juz kiedys tego ze jak sie odpusci to sie udaje. Tyle tylko ze ze zlym skutkiem.
    Trza zyc normalnie ;)
    Dzięki
    Pozdrawiam cieplutko

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ