Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Proba o pomoc
Odpowiedz

Proba o pomoc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Mam ogromny dylemat. Prosze Was o pomoc. Jestem w trakcie staran tzn dzis ostatni dzien plodny i dzialamy. Poronilam wczesniej pierwszą ciaze.chwilowo zawiesilam gin wiec nie mam kogo spytac.
    Dzis mam termin rehabilitacji na kregoslup. Mam tens i ultradźwięki ,pole magnetyczne oraz borowine na odcinek piersiowy i szyjny.
    Czy te zabiegi moga zaszkodzic gdyby sie udalo zajsc? Co byscie zrobily na moim miejscu?
    Bardzo prosze Was o pomoc bo nie wiem co robi c

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ? Kobitki pidpiwiedzcie cos prosze

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rehabilitację przerwij jakbyś zaszła w ciążę
    Ja normalnie chodziłam na rehabilitację a jak test wyszedł pozytywny przerwałam
    Momo starań żyć trzeba normalnie

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 8 maja 2017, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo Aga30.to dla mnie trudna decyzja ale skoro tak piszesz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia naprawdę trzeba żyć normalnie bo czliwiek do głowy dostanie i na pizzę nie pójdzie bo nie zdrowa
    Wiem coś i tym bo 10 lat starań za mną i chyba im mniej myślimy o tym i odpuszczamy to wtedy wychodzi
    Powodzenia ;)

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 9 maja 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację Aga. Doświadczyłam juz kiedys tego ze jak sie odpusci to sie udaje. Tyle tylko ze ze zlym skutkiem.
    Trza zyc normalnie ;)
    Dzięki
    Pozdrawiam cieplutko

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ