problem ze znaslezxieniem jajnika na USG
-
Ale znalazł w końcu? Mojego lewego jajnika też dosyć długo lekarka nie mogła znaleźć. W końcu znalazła, jest trochę mniejszy od prawego, może mamy małe te jajniczki i to dlatego Ale nie wiem czy trzeba się tym niepokoić, jeśli ktoś coś wie to niech napisze .
-
U mnie ciezko znalezc prawy ale to dlatego ze mam zle zrosnete prawe biodro po wypadku i zawsze musi sie nagmerac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To prawda dziewczyny, bo znalezienie dobrego lekarza na prawdę graniczy z cudem i zauważyłam, że opiniami znajomych też nie ma co się do końca sugerować, bo każdy oczekuje czegoś innego od lekarza.
Swoją drogą ja wydając opinię na temat pewnego gina mocno mogłam zawieźć koleżankę...okazał się marnym specjalistą później....udawał zainteresowanie tematem a później dups i wyszło szydło z wora i to kiedy ciążę miał podtrzymać nie mogłam już za bardzo na niego liczyć(a że to dość skomplikowana historia, to nie będę tu zamieszczać) Generalnie spalony był po tym jak widział czyste jajniki po poronieniu a się okazało, że jest na każdym po 11 cyst ale to znalazł inny ginekolog Buziaki dziewczynki :-* Trzeba czasem długo szukać.
. -
U mnie moja wczesniejsza lekartka wykryla nadzerke i mowila, ze trzeba ja wypalic a ja jszcze nie rodzilam, inny lekarz poeiedzial, ze to tyllo zaczerwienie lekkie i absooutnie nie mozna wypalac bo nie mam jeszcze dzieci
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -