Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy z rozpoczęciem starań HSIL
Odpowiedz

Problemy z rozpoczęciem starań HSIL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2024, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Poczekaj na wyniki, powinny przyjść wraz z informacją o tym czy zmiana została wycięta doszczętnie plus informacje o marginesach kropka i oby tak było 🤞🏻🍀

Katastrofizacja mi dzisiaj wjechała na głowę od rana, ale już z niej wychodzę 🙏 dziękuję ❤️

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10.24 ⏸️🤰
    05.25 💙👶 34+3

age.png
  • Pivollne Nowa

Wysłany: 16 kwietnia 2025, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Mam identyczną sytuację do @Lauraa
    Jestem po konizacji szyjki, z biopsji wyszedł mi CIN 3/HSIL, ale na wypisie po zabiegu CIN 2/CIN 3/CIS (rak on situ).
    Wyniki histpatu za 2 tygodnie, strasznie się stresuję, nie wiem już co myśleć :(

Kochana daj proszę znać jak twoje wyniki histpatu. Potwierdziły te z biopsji?

• PaulaO Debiutantka

Wysłany: 28 maja 2025, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Jestem po konizacji szyjki macicy we wrześniu 2024z Rozpoznanie histopatologiczne po wycięciu CIB2/HSIL. Marginesy bez zmian patologicznych. Zrobiłam teraz cytologię po pół roku i niestety znów wyszło HSIL które mogą odpowiadać CIN2, CIN3/CIS. Także chyba czeka mnie znów konizacja. Czy która z was szczepiła się na hpv i faktycznie zmiany nie nawracały bądź się cofnęły ? Lekarze mówią różnie jedni żeby się szczepić inni że nie ma sensu już przy zarażeniu. Proszę dajcie znać czy którejś z was ta szczepionka pomogła ?

• brilka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2025, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja się zaszczepiłam trzema dawkami gardasilu po pierwszej konizacji. Póki co dwie cytologie i wymazy na hpv wyszły mi prawidłowe. Wyszłam z założenia, że może szczepienie nie pomoże mi na hpv które mam ale ochroni mnie przed tym czego nie mam 🙂

Starania od 04/24

niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny jajowód, kir AA, ogniska adenomiozy, allo-MLR 0%, RIF, oligospermia

08/25 - I ICSI ➝ 3 ❄️ po PGT-A
    3 x FET beta <0,2
    04/26 - II ICSI ➝ 3 ❄️ ➝ PGT-A ⏳🍀
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ