X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy z rozpoczęciem starań HSIL
Odpowiedz

Problemy z rozpoczęciem starań HSIL

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Lauraa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2024, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Poczekaj na wyniki, powinny przyjść wraz z informacją o tym czy zmiana została wycięta doszczętnie plus informacje o marginesach kropka i oby tak było 🤞🏻🍀

Katastrofizacja mi dzisiaj wjechała na głowę od rana, ale już z niej wychodzę 🙏 dziękuję ❤️

👩 33
    08.24 biochemiczna 💔
    10-16.10 beta 10,7/64,3/295,4/711,2
    22.10 (5+1) pęcherzyk 7mm 🥹
    26.11 (10+1) CRL 3,28 + FHR 175
    02.12 - Nifty zdrowy chłopak 🩵
    10.12 (12+1) prenatalne CRL 6,12 + FHR 163
    04.02 (20+1) 372g połówkowe
    18.02 (22+1) 522g
    24.03 (27+0) 1058g
    09.04 (29+2) prenatalne 3 trymestru

preg.png
  • Pivollne Nowa

Wysłany: 16 kwietnia, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Mam identyczną sytuację do @Lauraa
    Jestem po konizacji szyjki, z biopsji wyszedł mi CIN 3/HSIL, ale na wypisie po zabiegu CIN 2/CIN 3/CIS (rak on situ).
    Wyniki histpatu za 2 tygodnie, strasznie się stresuję, nie wiem już co myśleć :(

Kochana daj proszę znać jak twoje wyniki histpatu. Potwierdziły te z biopsji?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ