X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Progesteron spadek?
Odpowiedz

Progesteron spadek?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • YOLKA Nowa

Wysłany: 28 grudnia 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, za mną 17 cykl starań, pęcherzyk w 13 dc 24mm, lekarka twierdziła że za późno żeby pękł. Progesteron w 20 dc 22.2 czyli owulacja była, miałam powtórzyć progesteron w 24 dc u wynik 17.7 więc spadł. I co to może znaczyć? Można już stwierdzić że cykl nieudany?

• abrakadabra Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 19:57

polkosia lubi tę wiadomość

2022 r. - córeczka 🩷

2025.r - synek 🩵
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2021, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszłam właśnie z progesteronem poniżej 8, więc da się zajść :) Mi pękają przy 24-26 mm, więc u każdego inaczej. Myślę, że miałaś szansę na owulację. Może pękł Ci zaraz po USG. Jak uprawiacie seks regularnie, to jest nadzieja :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ