X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Progesterone besins - czy zaburza wyniki badań progesteronu?
Odpowiedz

Progesterone besins - czy zaburza wyniki badań progesteronu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marti7 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2021, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Robiłam dzisiaj badanie progesteronu, jako że około tydzień temu miałam owulację. Przyjmuję od poniedziałku dwa razy dziennie 2x1 tabletkę 100mg progesterone besins. Nie mogłam znaleźć na ulotce informacji, czy ten lek zaburza wyniki stężenia progesteronu we krwi. Wyszło mi 18,43 ng/ml. Nigdy nie miałam tak wysokiego progesteronu i dlatego zastanawiam się jak duży wpływ na ten wynik miał przyjmowany progesteron besins. Czy któraś z Was przyjmowała może progesteron w tej formie? Czy lekarze Wam powiedzieli czy zaburzy on wyniki badań? Chętnie poczytam wasze doświadczeni z tym lekiem 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2021, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wychodzi w badaniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ