X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna zbyt niska po leczeniu!Proszę POMÓŻCIE!
Odpowiedz

Prolaktyna zbyt niska po leczeniu!Proszę POMÓŻCIE!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Lucyna Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bromergon naprawdę działa :)
    moj wynik prolaktyny w marcu to ponad 34 do zajscia w ciażę za dużo.
    Po miesiącu przyjmowania bromergonu połowy tabletki na noc, prolaktyna spadła do ponad 7 :)
    obniżam rownież tsh miesiac temu ponad 4 teraz 2,63 wciąż za duzo, do zajścia w ciążę mój lekarz mowi że musi być 1,3

po 5 latach- sukces!
    oby się udało tym razem ....
  • Karolajnaaa Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj odebrałam wynik prolaktyny po 6 tygodniach przyjmowania Dostinexu. Wynik wprawił mnie w osłupienie, bo wyszedł <0,50 ng/ml. Obok wyniku napisano "WYNIK KONTROLOWANO". Biorę pół tabletki tygodniowo. Teraz zastanawiam się czy mam zmniejszyć dawkę, ale wydaje mi się, że to właśnie dzięki Dostinexowi w końcu miałam owulację i boję się, że jak zmniejszę dawkę, to znowu nie będę miała owu :(
    Za tydzień wizyta u endo, więc będę wtedy mądrzejsza, póki co muszę czekać....

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ