X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Prolaktyna zbyt niska po leczeniu!Proszę POMÓŻCIE!
Odpowiedz

Prolaktyna zbyt niska po leczeniu!Proszę POMÓŻCIE!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Lucyna Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bromergon naprawdę działa :)
    moj wynik prolaktyny w marcu to ponad 34 do zajscia w ciażę za dużo.
    Po miesiącu przyjmowania bromergonu połowy tabletki na noc, prolaktyna spadła do ponad 7 :)
    obniżam rownież tsh miesiac temu ponad 4 teraz 2,63 wciąż za duzo, do zajścia w ciążę mój lekarz mowi że musi być 1,3

po 5 latach- sukces!
    oby się udało tym razem ....
  • Karolajnaaa Znajoma

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.

Wczoraj odebrałam wynik prolaktyny po 6 tygodniach przyjmowania Dostinexu. Wynik wprawił mnie w osłupienie, bo wyszedł <0,50 ng/ml. Obok wyniku napisano "WYNIK KONTROLOWANO". Biorę pół tabletki tygodniowo. Teraz zastanawiam się czy mam zmniejszyć dawkę, ale wydaje mi się, że to właśnie dzięki Dostinexowi w końcu miałam owulację i boję się, że jak zmniejszę dawkę, to znowu nie będę miała owu :(
    Za tydzień wizyta u endo, więc będę wtedy mądrzejsza, póki co muszę czekać....

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ