X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prosze o pomoc...
Odpowiedz

prosze o pomoc...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ola 1980 Debiutantka

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam staram sie o dzieciatko i juz warjuje pomozcie mi bo nie umie w lutym miałąm @ 6,02 , w marcu 8, 25 współżyłam bez zabezpieczenia partner skonczył we mnie ... od 1kwietnia mierze temperature pochwy codziennie rano o tej samej porze i nie zmienia sie jest 37,5 czy jest szansa ze bedziemy rodzicami dodam ze nigdy przed spodziewana miesiaczka nie miałam takiej temperatury....

ola 1980
  • Agness12 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prowadzisz wykres ?
    Temperatura raczej nie powinno sie sugerować..
    Trzeba czekać do dnia spodziewanej @ i wykonac test ciążowy a najlepiej bete hcg :)
    Ale pamiętaj, że szansa zawsze jest :)

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • Agusia_pia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2017, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zależy czy miałaś ovu i czy trafiliście, zrób test za jakieś 3-4 dni i będziesz wiedziała

Maj 2017 Aniołek 7 tc [*]
    14.04.2018 Bartuś, 4180 gr, cc.
    30.08.2019 Kacperek, 4300 gr, cc.
    bcg0egl.png
    cllc0zm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ