prosze o pomoc...ola 36lat
-
witam staram sie o dzieciatko i juz warjuje pomozcie mi bo nie umie w lutym miałąm @ 6,02 , w marcu 8, 25 współżyłam bez zabezpieczenia partner skonczył we mnie ... od 1kwietnia mierze temperature pochwy codziennie rano o tej samej porze i nie zmienia sie jest 37,5 czy jest szansa ze bedziemy rodzicami dodam ze nigdy przed spodziewana miesiaczka nie miałam takiej temperatury....dodam ze mam 36 lat skonczone i juz jedno dziecko ale ma 15lat i zupełnie nie pamietam nic z objawow pierwszej ciazyola 1980
-
nick nieaktualny
-
jeśli ostatni raz miałaś miesiączkę 6.02.17 r. to przecież masz bardzo duże opóźnienie. współżyłaś 3 i 20 dnia cyklu. Wydaje się, ze przed owulacja i po owulacji. Musisz zrobić test ciążowy bo jeśli okaże się negatywny to trzeba iść do lekarza bo za długi przestój jest. Zacznij od testu lub bety i tyle.
-
nick nieaktualnySarrrra wrote:jeśli ostatni raz miałaś miesiączkę 6.02.17 r. to przecież masz bardzo duże opóźnienie. współżyłaś 3 i 20 dnia cyklu. Wydaje się, ze przed owulacja i po owulacji. Musisz zrobić test ciążowy bo jeśli okaże się negatywny to trzeba iść do lekarza bo za długi przestój jest. Zacznij od testu lub bety i tyle.
Trzeba sie przylozuc do tych pomiarow dzien w dzien faktycznie -