X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne PROSZĘ O RADE !
Odpowiedz

PROSZĘ O RADE !

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • kasiakasia11 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KMK wrote:
    Oooo fajny temat. Nie jestem ekspertem ale się wypowiem.
    tak miałam.
    Dziękuję za uwagę

A własnie, że jestes ekspertem, a nawet ekspertką. Spójrz co masz napisane pod nikiem.

syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
    córka 10.12.15
    syn 28.08.17

• Matleena Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 00:55

momo1009, anja83, Tova33 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak miałam.
    Okres spóźniał mi się pół roku. W ciąży nie byłam.
    Nie ma za co.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczarowana27

Czekaj na betę... tu tylko Bóg wie co się dzieje. Bo co my Ci kochana mamy napisać?

Cierpliwość uszlachetnia.

Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 12:30

• Eklerka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego nie zrobisz testu? ;-) np. Pepino, bo ma czulosc 10. Kup ze 3 i powtarzaj codziennie. Zadna z nas nie jest wrozka :-)
    U mnie na tym etapie byla juz gruba druga krecha, a ciaze na usg zobaczylam w 5tc i 6 dniu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:11

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny przykład OZM;)

I kolejny temat: zobaczcie dwie kreski, jedna bledsza - czy jestem w ciazy?, spóźnia mi sie okres - czy jestem w ciazy? No kurde, jak czytam tytuły: co sądzicie i widzę ente zdjęcie testu z pytaniem - jestem w ciazy czy nie? To nie napisze co mam ochotę zrobić...nikt tu nie jest wróżka, nawet jedli ktoś miał taka sytuacje, to nie znaczy, ze u Ciebie jest identycznie (zreszta w przypadku ciazy to wyjątek jest reguła. Wszak nie na darmo mówi sie, ze kazda ciaza jest inna, nawet u tej samej osoby) - żadna z nas nie ma szklanej kuli...

Jesli juz maja być takie watki, to tam, gdzie radzi Momo, a nie każdy test, nietypowy objaw, brak objawów, niedługo bedzie - nie uprawiałam sexu, spóźnia mi sie okres - czy moge być w ciazy?? = nowy watek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:27

lauda., Tova33, momo1009, Eklerka lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale po co ten jad kobietki ?? :) wiosną się cieszcie :D nie odpowiadajcie jak was drażnią takie tematy :) Uśmiechnijcie się lepiej :D

Natka88 lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewunia, nie jad, a wręcz odwrotnie: kupa śmichu... :D

Blondik lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się akcja z karnymi kutasami :D
    lauda trzymaj kutasika też ode mnie 3
    >

Zaczarowana mam pytanie-w sumie dość istotne- jak długo spóźnia Ci się ten okres i błagam nie pisz że 3 dni czy coś ;) czy próbowałas robić test ciazowy? Taki paseczek można kupić w każdej aptece i kosztuje zaledwie kilka zł, wstajesz rano i sikasz a potem czekasz jakieś 5 minut i pojawia się albo jedna kreska (wynik negatywny) albo dwie kreski (wynik pozytywny=ciąża! !;D )
    a jeśli chcesz szukać kobietek które miały taką sytuację a były w ciąży to lepiej pisać na fioletowej stronie bo tam większość jest kobiet w ciąży właśnie :)

wszystkiego dobrego życzy nowa, odmieniona ciocia Mar!

lauda. lubi tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Podoba mi się akcja z karnymi kutasami :D
    lauda trzymaj kutasika też ode mnie 3
    >

Zaczarowana mam pytanie-w sumie dość istotne- jak długo spóźnia Ci się ten okres i błagam nie pisz że 3 dni czy coś ;) czy próbowałas robić test ciazowy? Taki paseczek można kupić w każdej aptece i kosztuje zaledwie kilka zł, wstajesz rano i sikasz a potem czekasz jakieś 5 minut i pojawia się albo jedna kreska (wynik negatywny) albo dwie kreski (wynik pozytywny=ciąża! !;D )
    a jeśli chcesz szukać kobietek które miały taką sytuację a były w ciąży to lepiej pisać na fioletowej stronie bo tam większość jest kobiet w ciąży właśnie :)

wszystkiego dobrego życzy nowa, odmieniona ciocia Mar!

Robiła test. Negatyw. Opisuje sytuację w innym założonym przez siebie wątku. :D
    Dzięki, lubię kutaski, będę miała kolekcję...

atdc20mmxp7m5026.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    lubię kutaski, będę miała kolekcję...

HEHE

• mar Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    Robiła test. Negatyw. Opisuje sytuację w innym założonym przez siebie wątku. :D
    Dzięki, lubię kutaski, będę miała kolekcję...
    A ja już chciałam tu wrzucać instrukcje wykonania testu ciążowego, taka chciałam być wspaniała i pomocna w ramach mojej prywatnej indywidualnej terapii od-rudzającej :D

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ