PROSZĘ O RADE !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dlaczego nie zrobisz testu? np. Pepino, bo ma czulosc 10. Kup ze 3 i powtarzaj codziennie. Zadna z nas nie jest wrozka
U mnie na tym etapie byla juz gruba druga krecha, a ciaze na usg zobaczylam w 5tc i 6 dniuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:11
-
Kolejny przykład OZM;)
I kolejny temat: zobaczcie dwie kreski, jedna bledsza - czy jestem w ciazy?, spóźnia mi sie okres - czy jestem w ciazy? No kurde, jak czytam tytuły: co sądzicie i widzę ente zdjęcie testu z pytaniem - jestem w ciazy czy nie? To nie napisze co mam ochotę zrobić...nikt tu nie jest wróżka, nawet jedli ktoś miał taka sytuacje, to nie znaczy, ze u Ciebie jest identycznie (zreszta w przypadku ciazy to wyjątek jest reguła. Wszak nie na darmo mówi sie, ze kazda ciaza jest inna, nawet u tej samej osoby) - żadna z nas nie ma szklanej kuli...
Jesli juz maja być takie watki, to tam, gdzie radzi Momo, a nie każdy test, nietypowy objaw, brak objawów, niedługo bedzie - nie uprawiałam sexu, spóźnia mi sie okres - czy moge być w ciazy?? = nowy watek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 13:27
lauda., Tova33, momo1009, Eklerka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podoba mi się akcja z karnymi kutasami
lauda trzymaj kutasika też ode mnie 3
>
Zaczarowana mam pytanie-w sumie dość istotne- jak długo spóźnia Ci się ten okres i błagam nie pisz że 3 dni czy coś czy próbowałas robić test ciazowy? Taki paseczek można kupić w każdej aptece i kosztuje zaledwie kilka zł, wstajesz rano i sikasz a potem czekasz jakieś 5 minut i pojawia się albo jedna kreska (wynik negatywny) albo dwie kreski (wynik pozytywny=ciąża! ! )
a jeśli chcesz szukać kobietek które miały taką sytuację a były w ciąży to lepiej pisać na fioletowej stronie bo tam większość jest kobiet w ciąży właśnie
wszystkiego dobrego życzy nowa, odmieniona ciocia Mar!lauda. lubi tę wiadomość
-
mar wrote:Podoba mi się akcja z karnymi kutasami
lauda trzymaj kutasika też ode mnie 3
>
Zaczarowana mam pytanie-w sumie dość istotne- jak długo spóźnia Ci się ten okres i błagam nie pisz że 3 dni czy coś czy próbowałas robić test ciazowy? Taki paseczek można kupić w każdej aptece i kosztuje zaledwie kilka zł, wstajesz rano i sikasz a potem czekasz jakieś 5 minut i pojawia się albo jedna kreska (wynik negatywny) albo dwie kreski (wynik pozytywny=ciąża! ! )
a jeśli chcesz szukać kobietek które miały taką sytuację a były w ciąży to lepiej pisać na fioletowej stronie bo tam większość jest kobiet w ciąży właśnie
wszystkiego dobrego życzy nowa, odmieniona ciocia Mar!
Robiła test. Negatyw. Opisuje sytuację w innym założonym przez siebie wątku.
Dzięki, lubię kutaski, będę miała kolekcję...
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Robiła test. Negatyw. Opisuje sytuację w innym założonym przez siebie wątku.
Dzięki, lubię kutaski, będę miała kolekcję... -