PROSZĘ O RADE !
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane. Byłam dziś u ginekologa ponieważ spóźnia mi się okres. Po badaniu ginekologicznym usg stwierdził że póki co ciąży nie widać ( bo przy 3-4 tyg ciąży może usg nie wykryć) ale na 100% było jajeczkowanie bo widzi pęknięty pęcherzyk w prawym jajniku. Czułam kłucie w prawym boku 5-6 marca i lekarz stwierdził że to był prawdopodobnie ten moment. Dał mi skierowanie na bete i dziś również poddałam się badaniu. 1 kwietnia mam mieć ponowne badanie które już da całkowitą pewność co i jak. Czy któraś w was miała podobną sytuacje i okazało się że jest w ciąży lub niebawem dostała @?
Pozdrawiam serdecznieUsilnie staramy się o dzidziusia -
Zaczarowana27 wrote:Dał mi skierowanie na bete i dziś również poddałam się badaniu. 1 kwietnia mam mieć ponowne badanie które już da całkowitą pewność co i jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:35
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po widoku mojego monitora, zabarwieniu szkła oraz ciarkach w kciukach stwierdzam, że ginekologicznie jest OK.
Możesz zrezygnować z wizyt u swojego ginekologa, lepiej internetowe koleżanki z forum ovu Cię zbadają.
P.S. Oczekuję opłaty, bo dzisiaj przyjmuję prywatnie.lady kiara, livia30, mana, Maczek, Ralpina, dmuchawiec, camila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no, ale jakiej odpowiedzi oczekujesz, temat bez sensu. dowiesz się jak zrobisz betę...skoro ci się spóżnia okres to beta juz powinna byc pozytywna, jeśli nie będzie tzn. coś się pochrzaniło i zmiataj spowrotem do gina
dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
TylkoChwila, ale nie pisze, że szuka wsparcia, jak sama pisze, nie pyta czy jest w ciąży (w domyśle - czy może być w ciąży), więc temat - bez urazy - trochę z dupy ;p
Ale żeby nie bylo, ja odpisałam że miałam taką sytuację i tak na prawdę nic z tego nie wynika ;p
EDIT: co innego gdyby tego wsparcia oczekiwała - zdarzały się takie posty i nie były wyśmiewane. Teoretycznie 80% dziewczyn tutaj mogłoby napisać
"Tak miałam" - koniec wypowiedzi ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 10:59
-
Zaczarowana, Ty chyba faktycznie jesteś nieźle zaczarowana... Piszesz, że byłaś dzisiaj u swojgo ginekologa, który (z tego co opisujesz) całkiem sensowne działania podjął, po czym zakładasz kolejny (!!!) wątek z dziwacznym pytaniem, czy któraś też tak miała.
No to kilka miesięcy temu miałam tak jak opisujesz i przyszła @. A dwa miesiące temu miałam tak jak opisujesz i @ nie przyszła do dzisiaj. Pomogło? -
Zaczarowana27 wrote:Ja nie oczekuje rady tylko pytam czy któraś miała podobną sytuację. Najbardziej bałam się że ginekologicznie jest cos nie tak.
Anyway.. skoro już bardzo chcesz dowiedzieć się czy którejś jeszcze spóźniała się @ i co z tego wynikło, wystarczy wątek w dziale "w oczekiwaniu na testowanie", on od tego właśnie jest, żeby się tego typu wrażeniami dzielić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2015, 11:04
Emma80 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Moim zdaniem z takim pytaniem lepiej podczepić się pod istniejące - jak pisze momo 'w oczekiwaniu na testowanie' czy choćby tutaj w 'marcowe groszki'.
Bez urazy, ale tego jest dużo, dziewczyny przeżywają tam podobne rozterki.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Kolejny post który nic nie wnosi a robi bałagan na forum. Dziewczyny maja racje, mogłas spytać w dziale o testowaniu. Nie jedna tak miała. Robię bete lub test i wiem. Po co nowy watek to nie wiem."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba