Proszę o Wasze zdanie.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja sytuacja wygląda tak:
Mój cykl trwa 31 dni, ostatnią miesiączkę miałam 26 listopada. Staramy się z mężem o dzidziusia. Test ciążowy płytkowy wyszedł negatywnie, strumieniowy negatywnie, zrobiłam wczoraj badanie krwi, które również wyszło negatywnie. Konsultowałam się troszkę z Panią z laboratorium, która pocieszyła mnie że ten test mógł być wykonany jeszcze za wcześnie i żeby się nie załamywać. Przewidywaną miesiączkę powinnam mieć w tym miesiącu wczoraj tj. 27 grudnia ale nie pojawiła się. Od ok. tygodnia czuje lekki ból w lewym jajniku, którego nigdy wcześniej nie miałam. Proszę pomóżcie - czy Waszym zdaniem jest szansa żebym była w ciąży? Czy ze względu na negatywne wyniki testów lepiej przestać się łudzić? -
Chyba powinnaś spokojnie czekac na okres i zacząć starania od nowa. Nie ma co sie ludzic. Badanie z krwi juz by wskazalo ciaże.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyW zeszłym tygodniu byłam u Pani ginekolog, która zrobiła mi USG. Stwierdziła że widać właśnie w tym jajniku, który mnie boli ciałko żółte. Następną wizytę mam umówioną na wtorek tj. 30.12. Cały czas przeglądam Internet - czytam o różnych historiach i raz chce mi się płakać raz wzrasta moja nadzieja. Z jednej strony te negatywne wyniki testów, a z drugiej ból jajnika którego nigdy wcześniej nie miałam i brak okresu. W końcu postanowiłam założyć ten wątek i poprosić Was o opinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 16:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżeli Pani w laboratorium powiedziała że być może było za wcześnie robione badanie to bądź dobrej myśli dopóki @ się nie pojawiła to nadzieja jest a nadzieja umiera ostatnia:*
Życzę Ci z całego serduszka żeby się udało i skoro widać ciałko żółte to jest szansa kochana :*Mariel8 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wg mnie nie ma co się nakręcać, pani w laboratorium mogła tak powiedzieć, żeby dać Ci nadzieję bo skąd niby ma wiedzieć jakie masz cykle itp żeby stwierdzić, że było za wcześnie? Jeśli jesteś już po terminie miesiączki i testy wychodzą negatywne to na 99,9% w ciąży nie jesteś a test z krwi daje 100% pewność...
Nie chcę być złośliwa ale z doświadczenia wiem, że lepiej się nie nakręcać bo upadek potem bardzo boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 19:26
Majaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale test ciążowy robila, czy betę? Bo test ciążowy mmoze byc negatywny bardzo dlugo, ale z krwi zrobiony w odpowiednim czasie daje 100% pewnosci.
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny