Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Provena - przerost endometrium
Odpowiedz

Provena - przerost endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Flofliper Koleżanka

Wysłany: 21 marca, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny… w grupie siła. Może któraś z Was miała podobny przypadek. Jestem po histeroskopia usunięcia polipów. Wynik - przerost endometrium bez atypii (ufff). Dziś miałam mieć założona wkładkę Mirena ale z uwagi na mięśniak lekarz uznał, że jest to ryzykowne. Przepisał mi PROVENA - 5 mg - 2 x dziennie. Wzięłam pierwsza tabletkę i zaczęłam czytać fora w necie i jestem przerażona… tycie, łysienie, włosy na twarzy…?! Mam brać tabletki przez 2 miesiące. Jestem przerażona… Z dobrych wieści, które trzymają mnie jeszcze w ramionach „nadziei” ♥️ Mam 3 mrożaczki najwyższej klasy w klinice w Czechach ♥️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca, 17:22

• Flofliper Koleżanka

Wysłany: 21 marca, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny potrzebuje wsparcia 🙏🙏🙏

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ