X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Provena - przerost endometrium
Odpowiedz

Provena - przerost endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2024, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny… w grupie siła. Może któraś z Was miała podobny przypadek. Jestem po histeroskopia usunięcia polipów. Wynik - przerost endometrium bez atypii (ufff). Dziś miałam mieć założona wkładkę Mirena ale z uwagi na mięśniak lekarz uznał, że jest to ryzykowne. Przepisał mi PROVENA - 5 mg - 2 x dziennie. Wzięłam pierwsza tabletkę i zaczęłam czytać fora w necie i jestem przerażona… tycie, łysienie, włosy na twarzy…?! Mam brać tabletki przez 2 miesiące. Jestem przerażona… Z dobrych wieści, które trzymają mnie jeszcze w ramionach „nadziei” ♥️ Mam 3 mrożaczki najwyższej klasy w klinice w Czechach ♥️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2024, 17:22

• Flofliper Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny potrzebuje wsparcia 🙏🙏🙏

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ